Görüş Bildir
Haberler
Gucci'den Alışveriş Yap, Favori Mevsimini Söyleyelim!

Gucci'den Alışveriş Yap, Favori Mevsimini Söyleyelim!

Lousia
11.07.2018 - 20:04

Bu testimizde Gucci'den yapacağın alışverişe göre, favori mevsimini söylüyoruz. 

Bakalım doğru tahmin edecek miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendine ilk olarak bir elbise seçmekle başla.

2. Bir de tişört seç bakalım.

3. Üstüne bir de ceket almayı unutma.

4. Ceket biraz kalın geliyorsa bir de hırka al.

5. Sıra etek seçmeye geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayakkabına da karar ver hadi.

7. Ve son olarak yakana aksesuar da seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kış!

Kış!

Gucci'den yaptığın alışverişe göre senin favori mevsimin kış! Resmen mücadele mevsimidir kış. Sen de savaşçı bir insan olduğun için kış senin mevsimin. Hep bir mücadele içindesin, istediğin şey için bıkmadan yorulmadan sonuna kadar savaşırsın sen. Ayrıca dışarıdan bakanlar senin çok soğuk ve ciddi bir insan olduğunu düşünür. Ama seni tanıyınca yanıldıklarını anlarlar. Ketum bir havan da yok değil. Fakat seni tanıyanlar bilirler, senin aslında ne kadar sevecen ve sempatik bir insan olduğunu. Ayrıca çok iyi bir sırdaşsın sen. Herkesin hayatında olmasını istediği türden bir insansın yani.

İlkbahar!

İlkbahar!

Gucci'den yaptığın alışverişe göre senin favori mevsimin ilkbahar! Sen tıpkı bahar çiçekleri gibi rengarenk cıvıl cıvıl bir insansın. Seni mutsuz görmek neredeyse imkansız. Etrafındakiler için bir çeşit enerji deposusun. Gülmeyenleri güldürür, canı sıkkın olanları iyileştirirsin. Çünkü sen daima karanlığın ardındaki ışığı görürsün. Çok iyimsersin yani, umutsuzluğa kapılıp kendini üzmek yerine iyi tarafını görmeyi tercih ediyorsun her durumun. Neşeli birisin de aynı zamanda. Bu yüzden de sevenin çoktur, çekemeyenin de. İlkbahar tam senin mevsimin. Kim temiz havanın, kuş cıvıltılarının, mis gibi çiçek kokularının tadını çıkarmak istemez ki?

Yaz!

Yaz!

Gucci'den yaptığın alışverişe göre senin favori mevsimin yaz! Sen tıpkı yaz gibi sıcacık bir insansın. Her ortamın en aranılan, en sevilen ismi olman bundandır. Yaz çok hareketli bir mevsimdir, sende de yazın bu hareketliliğini görmek mümkün. Yerinde durmuyorsun hiç, oturup kalmak hiç sana göre değil. Hayatında daima bir hareket, enerji istiyorsun. Hep de koşturmacayla geçer zaten hayatın. Ayrıca sende yazın kavurucu sıcağı gibi bir öfke var. Damarına basıldığı zaman seni durdurabilene aşk olsun. Adamı doğduğuna pişman edersin sen. Tersine dikkat etmek lazım yani, seni kızdırmamak lazım. :)

Sonbahar!

Sonbahar!

Gucci'den yaptığın alışverişe göre senin favori mevsimin sonbahar! Sonbahar insana hep romantik gelir; yaprakların dökülüşü, her yerin hafif turuncu bir renge bürünmesi. İşte sende sonbaharın romantikliği var. Çok ince ve romantik bir insansın sen. Kibarlık genlerine işlemiş yani. Tam anlamıyla aşkın ve romantizmin sözlükteki anlamı sensin. Ayrıca da melankolik bir insansın. Bunu çok abartmadıktan, kendini çok parçalamadıktan sonra bir sıkıntı yok bizce. Kendini değmeyecek şeyler uğruna üzme yeter. Sakın unutma: 'Hiç kimse ya da hiçbir şey senden daha değerli değil.”

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
457
437
170
76
59
28
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tugcelii

Milyonlarım olsa giymem şunları

llum

nasıl çirkin tasarımlar

tosarık

hayatimda bu kadar cirkin bisiler görmedim iy