Görüş Bildir
Haberler
Guangzhou Otomobil Fuarı Esti Geçti! Fuarda En İlgi Çeken 8 Otomobil

Guangzhou Otomobil Fuarı Esti Geçti! Fuarda En İlgi Çeken 8 Otomobil

29.01.2023 - 18:34

2022-2023 Guangzhou Otomobil Fuarı'nda dikkatleri üzerine çeken otomobilleri sizin için listeledik. İyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

TANK 300 Cyberknight

TANK 300 Cyberknight
www.carscoops.com

Çin'in otomotiv devlerinden Great Wall Motor'un TANK 300 Cyberknight modeli, agresif tasarımı ve retro dokunuşları ile dikkatleri üzerine çekti. Çin pazarı için sınırlı sayıda üretilen araç, firma tarafından 2021 yılında konsepti tanıtılan Cybertank'in özelliklerini taşıyor. Araç Mercedes'in AMG G63'ün küçültülmüş halini andıran tasarımı ve siyah dış boyası ile adından söz ettirdi.

Haval H-Dog

Haval H-Dog
www.carexpert.com.au

Haval'ın 'Dog' ailesinin orta boydaki 'Big Dog' ve daha küçük ebatlardaki 'Cool Dog'dan sonra piyasaya çıkacak olan en büyük üyesi, Çin'in Toyota'nın meşhur RAV4 modeline cevabı olarak görülüyor. Araç büyük bir dokunmatik ekranla süslenmiş iç donanımı ile de dikkat çekiyor.

Chery Tiggo 9

Chery Tiggo 9
mezha.media

Chery'nin yeni amiral gemisi, 7 koltuklu ve 1.6 litre motorlu bir aile arabası. Araç tam 4.8 metre uzunluğunda ve Mercedes GLS ile Range Rover Velar'ı birleştiren zevkli bir tasarıma sahip. Tiggo 9'un teknik özellikleri hakkında henüz pek bilgi yok, ancak heybetli duruşuyla çok konuşulacağı şimdiden belli.

IAT T-Mad

IAT T-Mad
www.gizmochina.com

Çin'in Tesla Cybertruck'a cevabı, tıpkı Amerikalı kuzeni gibi 6 metreyi bulan uzunluğu ve fütürist dokunuşlarıyla beğeni kazandı. Tamamen elektrikli aracın iç tasarımı da oldukça özgün; şoför koltuğu, yönü değiştirilebilen diğer koltukların tam ortasında yer alıyor.

GAC Aion Hyper GT

GAC Aion Hyper GT
en.wikipedia.org

GAC Aion, fuarda 'Hyper' ailesinin yeni üyesi Hyper GT'yi duyurdu. Araç ilerleyen aylarda piyasaya çıktığında dünyanın en aerodinamik seri üretim otomobili unvanını alacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BYD Han EV

BYD Han EV
en.byd.com

BYD, Han serisinin yeni modelinin elektrikli araç piyasasında bir devrim yaratacağı iddiasında. Araç, şimdiye kadarki en güvenli elektrikli araç bataryası olduğu iddia edilen Blade Battery'den faydalanıyor. Şirketin CEO'su Wang Chuanfu, Han serisinin konseptten seri üretime geçişinin 10 yılı bulduğunu belirterek bu süreci 'harika bir kılıcın keskinleştirilmesine' benzetiyor.

Hongqi E-QM5 Pro

Hongqi E-QM5 Pro

Hongqi'nin E-QM5 Pro modeli, uzun yıllar Rolls Royce'un tasarım bölümünün başında bulunmuş ve sayısız ikonik aracın tasarımını yapmış olan Giles Taylor'ın imzasını taşıyor.

Zeekr M-Vision

Zeekr M-Vision
zgh.com

Geely'nin elektrikli aracı Zeekr M-Vision, sürdürülebilirliği ön plana çıkaran tasarımı ile oldukça iddialı. Geely, otopilot özelliğine sahip bu modelin taksi ve benzeri taşıma hizmetlerinde yaygın olarak kullanılabilmesini amaçlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın