Görüş Bildir
Haberler
GTA V'in PC Sürümü İlk Gününde Steam'de 1 Milyondan Fazla Sattı

GTA V'in PC Sürümü İlk Gününde Steam'de 1 Milyondan Fazla Sattı

ATKN
17.04.2015 - 10:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaklaşık iki yıllık uzun bir sürenin ardından PC oyuncularıyla buluşan Grand Theft Auto 5'in Steam platformunda yakaladığı ilk gün satışları açıklandı.

Açık dünya oyunları arasında tartışmasız en önemli yerlerden birine sahip olan Grand Theft Auto serisi, son oyunu GTA 5 ile yine oyun dünyasını domine etti. 

Serinin diğer oyunları gibi Rockstar Games tarafından geliştirilen ve Take-Two Interactive tarafından yayımcılığı üstlenilen Grand Theft Auto 5'in PC'de gerçekleştirdiği ilk günkü satış rakamları Steam tarafından açıklandı.

Steam yayınladığı istatistiklerde sadece ilk günden 1 milyondan fazla GTA 5 satışı gerçekleştirdiğini duyurdu ve bu rakamın sadece Steam platformuna özel olduğunu belirttiler. Yani oyunun iki yıl sonra PC'ye gelmesine rağmen ve Rockstar Games'in kendi sitesinden gerçekleştirdiği satış rakamlarını da ortaya koyarsak oyunun oldukça başarılı bir çıkış gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz.

Ayrıca hatırlanacağı üzere iki ay önce yayınlanan istatistiklerde GTA 5'in PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One ve Xbox 360 platformlarında 45 milyon adet kopya sattığını ve bu 45 milyonluk kopya sayısının 10 milyonunu yeni nesil konsollar olan PS 4 ve Xbox One sürümünün oluşturduğunu hatırlatmakta fayda var.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
1
0
0
0