Görüş Bildir
Haberler
Göz Pınarları Kurumuş Olanları Bile Ağlatmaya Ant İçmiş 10 Etkileyici Oyun

Göz Pınarları Kurumuş Olanları Bile Ağlatmaya Ant İçmiş 10 Etkileyici Oyun

17.10.2017 - 17:42

Kimi oyunlar vardır, sadece zaman öldürmenizi sağlar, boş vaktinizi doldurmak dışında bir işlevi yoktur. Kimi oyunlar vardır, müziği, hikayesi, ara sahneleriyle adeta bir sanat eseridir. İzlediğiniz en güzel filmden daha fazla etkiler sizi. Başına oturduğunuz zaman, en duygusuz insan dahi olsanız gözlerinizi dolduracak kadar dramatik oyunları derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. This War of Mine

Savaşı sivillerin gözünden görüp, yokluklar içinde hayatta kalmaya çalıştığınız This War of Mine'da, özellikle çocuk karakterlerle oynarken daha fazla duygusallık hali çöküyor üzerinize. O çaresizliği ve kayıpların acısını size derinden hissettiren bir yapım.

9. Mother 3

2006 yılında piyasaya sürülen rol yapma oyunu Mother 3'ün sonunda göz yaşlarınızı tutmanız oldukça zor olacak. Sadece ismiyle bile başınıza gelecekler hakkında fikir veriyor.

8. Heavy Rain

Yaşanan ölümler, pişmanlıklar, dağılan bir aile ve diğer sebepler. Sizi ağlatmak için oldukça fazla nedene sahip Heavy Rain.

7. Mass Effect 3

Sadece dünyada göz yaşı dökmek yetmez, biraz da uzayın derinliklerinde ağlayın diyerek yapmışlar bence bu oyunu. Verdiğiniz kararlar sadece sizin değil, galaksinin de sonunu belirliyor. O yüzden seçim yaparken iki kere düşünün.

6. Red Dead Redemption

Bir Western oyundan beklentiniz ne olabilir ki? Atınızın tepesinde kötü adamları öldürüp, kasabanın en güzel kızıyla takılmak mesela. Red Dead Redemption'da işler pek öyle yürümüyor. Başkaları için kendinizden vazgeçebilir misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Brothers: A Tale of Two Sons

Anne ve babanın trajik durumu sonrası, iki kardeşin çıktığı yolculuk ve hüzünlü hikayeleri. Bir aile ne kadar acı çekebilir sorusunun cevabı belki de.

4. Metal Gear Solid 4

Kojima'nın elleriyle büyüttüğü, uğruna işinden kovulup, koskoca Konami firması ile düşman olmasının baş nedeni MGS serisi. Zaten duygusal bir hikayeye sahip olan 4. oyunda, bir de ara sahnelerde aşırı doz duygusallık yüklüyorlar oyuncuya. Oyunun sonunda yanınızda peçete bulundurmalısınız!

3. The Walking Dead

Zombi salgını sırasında ailesinden ayrı düşmüş bir kız çocuğu, onu evladı gibi sahiplenen bir adam ve zorlu bir yolculuk. Hayatınıza giren her insanla bir bağ kurup, yaşanan her olayda psikolojik bir savaşa girmeniz gerekiyor. Bir de bunun üzerine yapmanızı istediği son seçim öldürücü vuruş oluyor.

2. The Last of Us

Oyun boyunca başınıza gelecekleri daha 5 dakika oynamadan anlayabiliyorsunuz. Belki de oyun tarihinin en hüzünlü başlangıcına sahip oyunu olabilir. Hikaye boyunca da bu dozu düşürmekten yana olmamışlar.

1. To The Moon

Bir oyunda karakterimizin başına duygusal bir olay geldiğinde hüzünlenmek gayet doğal. Kendimizi bir süre sonra onun yerine koymaya başlıyoruz çünkü. Ama oyunun içerisinde başka birisi için ağlatmayı başarabilmek gerçekten çok zor ve To The Moon bunu kesinlikle başarabiliyor. Bir de efsane müzikleri ile bunu birleştirdikleri zaman, izlediğiniz en duygusal filmle kıyasıya mücadele edebilir duruma geliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
201
68
35
23
21
19
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ahmet

Call of duty mw2 ghostun ölümü en moça erkeği bile ağlatır.

Altuğ

Life is Strange Final sahnesi de üzmüştü...

Lysandra

cod mw soap :'(