Görüş Bildir
Haberler
Görünce 'Yok Daha Neler!' Diyeceğiniz Tarihte Eşi Benzeri Görülmemiş Tesadüfler

Görünce 'Yok Daha Neler!' Diyeceğiniz Tarihte Eşi Benzeri Görülmemiş Tesadüfler

Yanlışlıkla gelecekteki eşiyle fotoğraf çekilenler mi daha korkutucu yoksa ölümünü önceden tahmin eden Kennedy mi? Tarihte hem ürkütücü hem de ağızları açık bırakan birçok tesadüf yaşandı.

En az bu tesadüfler kadar şaşırtıcı olan tarihsel olaylardan da burada bahsetmiştik 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarihte yaşanan bu tesadüfleri sizler için en derinlerden çıkarıp bir araya getirdik. İşte o birbirinden garip 6 olay:

6. Gelecekte evleneceği adamla habersiz fotoğraf çekilen kadın.

6. Gelecekte evleneceği adamla habersiz fotoğraf çekilen kadın.

Gelecekteki partnerinizle tanışmadan önce yanlışlıkla yollarınızın kesiştiğini hiç merak ettiniz mi? 2011 yılında evlenen çift Bay Ye ve Bayan Xue, Çin'in Chengdu kentinde birbirlerine aşık oldular. Bayan Xue, 2018 yılında eski fotoğraf albümlerine göz atarken bir tesadüfle karşılaştı. Bayan Xue'nin 2000 yılında Qingdao'daki Dört Mayıs Meydanı'nda çekildiği fotoğraflardan birinde başka birini daha gördü. Bu kişi arkadaki büyük kırmızı heykelin karşısında durup poz veren Bay Ye'den başkası değildi. İkilinin yıllar sonra tamamen farklı bir şehirde yeniden bir araya geleceklerini ve birbirlerine aşık olacaklarını kim tahmin edebilirdi? Kaderin cilvesi diyelim!

5. Ölümü 13 saat öncesinden tahmin edilen güreşçi Chris Benoit.

5. Ölümü 13 saat öncesinden tahmin edilen güreşçi Chris Benoit.

Kanadalı profesyonel güreşçi Chris Benoit, spordaki 22 yıllık kariyeriyle ünlüydü. Ancak 2007'de yaşanan bir trajedi, sadece ailesini öldürmekle kalmayıp daha sonra intihar etmesiyle Chris'in ününü yerle bir etti. Bu trajedi Wikipedia üzerinden tahmin edilmişti. Bu cinayetin bilgileri, Chris Benoit'in Wikipedia sayfasına polisin cesetleri keşfetmesinden 13 saat önce girilmişti. IP adresinin, WWE merkezine ait olduğu söylendi. 20 dakika sonra, güvenilir kaynak eksikliği nedeniyle bu güncelleme geri alındı, ancak sonrasında haberin doğru olduğu ortaya çıktı. Ağızları açık bırakan tahmin, isimsiz kullanıcının bir forumda herkesin önünde özür dilemesine neden oldu. Kullanıcı bunun sadece bir tesadüf olduğunu söyledi, ancak dünya hala farklı şekilde inanıyor.

4. Reenkarnasyon geçirip ölümsüzlüğü bulan Vladimir Putin!

4. Reenkarnasyon geçirip ölümsüzlüğü bulan Vladimir Putin!

Rus siyasi tarihinin biraz biliyorsanız, bir ismi defalarca duymuş olabilirsiniz. 69 yaşındaki Vladimir Vladimirovich Putin, defalarca Rusya Devlet Başkanı olan biri. Ancak bir erkeğin hobileri sadece siyasi işler ile sınırlı değildir. Putin'in her türlü faaliyette yer aldığı biliniyor. Yaşına göre olağanüstü bir formda olmasının yanında spor yapıp istediği maceraya atılıyor. İnsanlar Putin'in bu kadar işe nasıl zaman ayırdığını son derece merak ediyor. Bunun mantıklı bir cevabı var. İnsanlar, Putin'in ölümsüz olabileceğine ve Rusya'da çağlar boyunca yaşadığına inanıyor. Bu teorinin neden var olduğuna dair soruları gündeme getiren birkaç fotoğraf ortaya çıktı. Askerlerden Yunan hükümdarlarına kadar 100 yıl öncesine ait bazı resimlerin şu anki Rusya liderine esrarengiz bir şekilde benzemesi tuhaf. Putin ölümsüz olup zaman yönetimi için gizli bir güce sahip olabilir mi, yoksa bunların hepsi sadece başka bir komplo teorisi mi?

3. Lanetli Ağlayan Çocuk tablosu!

3. Lanetli Ağlayan Çocuk tablosu!

Sanata değer insanlar 1950'lerde duvarlarına ürkütücü ve değişik tablolar asardı. Bunlardan biri, İtalyan ressam Giovanni Bragolin'in Ağlayan Çocuk adlı bir tablosuydu. Şaşırtıcı bir şekilde, onlarca basıldı ve yavaş yavaş kendine ait lanetli olaylar zinciri oluşturdu. 1985'te The Sun'ın haberinde, tabloyla ilgili ürkütücü bir tesadüf ortaya çıktı. Bu tablonun olduğu evler cayır cayır yanmaya başladı, buna rağmen tablolara hiçbir şey olmuyordu. Bazen bu tablolar dumandan bile lekelenmiyordu. Ancak zamanla bilimsel bir yaklaşım, baskıların yangın geciktirici içeren bir vernik kullandığını ortaya çıkardı. Daha mantıklı görünse de, o sırada ürkütücü tesadüfü bildiren magazin gazeteleri tüm insanları ayağa kaldırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. İki atom bombasından da sağ salim kurtulan dünyanın en şanslı adamı.

2. İki atom bombasından da sağ salim kurtulan dünyanın en şanslı adamı.

29 yaşındaki Japon mühendis Tsotomo Yamaguchi, Japonya'ya ilk atom bombası atıldığında Hiroşima'da üç aylık bir iş gezisindeydi. 6 Ağustos 1945'te Yamaguchi eve dönmeye hazırlanırken sabahın erken saatlerinde patlamaya tanık oldu. Şok dalgası onu yerden çekip aldı, uzun süre döndürdü ve sonra yakınlardaki bir patates tarlasına fırlattı. Mucizevi bir şekilde, bombadan kurtuldu ve bedeni yanıklarla doluydu. 8 Ağustos'ta sargılarla sarılı olarak eve döndükten sonra, patlama sırasında gördükleriyle ilgili hikayesine kimse inanmadı. Ancak tam da kendini açıklamaya çalışırken Nagazaki 9 Ağustos'ta başka bir bombaya tanık oldu. Üç gün içinde ikinci kez patlamanın kilometrelerce yakınında olmasına rağmen, şüphesiz ki en tehlikeli patlamadan iki kez sağ kurtulduğu için şanslıydı. 2010 yılında mide kanseri sebebiyle 93 yaşında öldü.

1. John F. Kennedy farkında olmadan kendi ölümünü tahmin etti.

1. John F. Kennedy farkında olmadan kendi ölümünü tahmin etti.

Kennedy, 22 Kasım 1963'te JFK, karısıyla birlikte önümüzdeki yıl yeniden seçilmek için kampanya yürütmek üzere Teksas'a indi. Ancak, indikleri gibi, Dallas Gazetesi'ndeki cenaze ilanına benzer bir Kennedy karşıtı yazı, First Lady'yi şoka uğrattı. Ancak, Kennedy oldukça rahattı. Endişeli karısına, 'Biri beni tüfekle pencereden vurmak isterse vurur, o halde neden endişeleniyorsun?' dedi. Söylediği şeyi birazdan deneyimleyeceğini bilmiyordu. Saat 12:30'da, başkanlık konvoyu Dallas şehir merkezindeki Elm Sokağı'ndan geçerken, Kennedy kafasından vuruldu. Hemen yakındaki bir hastaneye kaldırıldı. Doktorlar kısa bir süre sonra Kennedy'nin öldüğünü açıkladı.

Bu içerikler de ilgini çekebilir diye düşündüm:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın