Görüş Bildir
Haberler
Gördüğün Rüyalara Göre Ruhunun En Çok Neye İhtiyacı Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Gördüğün Rüyalara Göre Ruhunun En Çok Neye İhtiyacı Olduğunu Söylüyoruz!

Candan Çiftçi
04.02.2018 - 15:23 Son Güncelleme: 04.02.2018 - 15:24

Bakalım ruhun, bu aralar neye ihtiyaç duyuyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüyalar söz konusu olduğunda sormadan geçemeyeceğimiz bir soruyla başlayalım! Genellikle ne görüyorsun?

1. Rüyalar söz konusu olduğunda sormadan geçemeyeceğimiz bir soruyla başlayalım! Genellikle ne görüyorsun?

2. En son ne zaman kabus gördün?

2. En son ne zaman kabus gördün?

3. Lüsid rüyalar;

3. Lüsid rüyalar;

Peki sen hiç kontrolün sende olduğu bu rüyalardan gördün mü?

4. Diyelim ki şu anki yaşamında gördüğün rüyalar aslında paralel bir evrende yaşadığın hayatın yansımaları. Peki sen rüyalarında bu kişilerden hangisi olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Hatırlayabildiğin en son rüyanda bu eylemlerden hangisini yapıyordun?

6. Rüyalarında en çok hangi zaman dilimine ait şeyler görüyorsun? Belirli bir zaman hatırlayamıyorsan en çok hangi zamana gidip bir şeyleri değiştirmek isterdin onu cevapla?

7. Son olarak rüyalarında en baskın olan duygu hangisi?

7. Son olarak rüyalarında en baskın olan duygu hangisi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cesaret!

Cesaret!

Senin bu aralar ihtiyaç duyduğun en önemli şey; cesaret! Her şeyden çok sıkılmış, bunalmış hissediyorsun. Sürekli hayatında bir şeylerin farklı olması gerektiğini düşünüyor daha da önemlisi içinde farklı şeylerle uğraşmak isteyen bir güç, bir tutku hissediyorsun. O ses sana; kalıplaşmış düşüncelerini değiştir, arkadaşlık ilişkilerini gözden geçir, istediğin işi yap, başka şeylerle uğraş, gez, dolaş, bir şeylerin tadını doyasıya çıkar ... gibi sonu gelmeyen pek çok şey söylüyor. Özetle aslında sen hayatında büyük bir 'değişim' ihtiyacı hissediyorsun ancak bunun için cesaretin pek yok ya da yeterli değil. Ruhun sana neye ihtiyaç duyduğunu anlatıyor, onun sesini dinle aradığın gücü bulacaksın.

Sevgi!

Sevgi!

Sen bu aralar en çok sevgiye ihtiyaç duyuyorsun. Ruhun o kadar yorulmuş ki sevgiyle örülü pamuktan bir yatakta uzanıp, hafiflemek istiyorsun. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, güçlü ve kimseden kolay kolay yardım istemeyen birisin. Pek sevmesen de anlamsız ilişkiler içerisine girmektense yalnız kalmayı tercih ediyor gibisin. Kendince duvarların var ve artık; o duvarların arkasında içini ısıtacak, sana güç verecek daha da önemlisi sana kendini iyi hissettirecek yegane duygu olan sevgiye ihtiyacın var. Ailenden, dostlarından, iş arkadaşlarından ya da herhangi bir canlıdan...Kimden gelirse gelsin ihtiyaç duyduğun şey bu. Belki de onlara biraz daha içini açmalı ve duygularını anlatmaya çalışmalısın...

Gerçeklik!

Gerçeklik!

Senin hayatında ihtiyaç duyduğun tek şey; gerçeklik! Her şeyden ve herkesten çok sıkılmışsın. Çünkü gün geçtikçe hayat sana yapaylaşıyormuş gibi geliyor. Algıları açık ve farkındalığı yüksek birisin bu yüzden çevrendeki insanların küçük hesaplarını, samimiyetsizliklerini bir bakışta anlıyorsun. Ne olursa olsun vazgeçmediğin tek şeyse; dürüstlük! Haliyle insanların bu durumu seni oldukça rahatsız ediyor. Sadece ama sadece samimi ve gerçek anlara, insanlara ihtiyaç duyuyorsun. Açıkçası günümüz dünyasında buna nasıl ulaşabilirsin biz de bilemiyoruz ancak dürüstlüğü elden bırakmayan biri olarak dileriz bundan sonra karşına hep senin gibi dürüst insanlar çıkar.

Para!

Para!

Senin bu aralar ihtiyaç duyduğun en önemli şey pek çoğumuz gibi; para! İçinden pek çok şey yapmak, bir şeyleri değiştirmek ya da yoluna koymak geliyor, Daha da önemlisi bunun için gereken güç ve cesareti de her bir hücrende hissediyorsun ancak her şey bir noktada kilitleniyor. Böyle pek çok sıkıntıyla uğraşıyor, gelecek kaygıların yüzünden sağlıklı uyuyamıyor gibisin haliyle bu durumun rüyalarına da yansıyor. Evet çok zor biliyoruz ama kendini biraz daha rahat bırakmalısın ve bazı şeyleri akışına bırakmalısın. Belki de hayatını değiştirecek bir fırsat hayatın doğal akışında karşına çıkıverir. :)

Aşk!

Aşk!

Senin bu aralar ihtiyacın olan şey; aşk! Hayatını kökten sarsacak, sevmeyi de sevilmeyi de her bir hücrenle hissedeceğin gerçek bir aşk istiyorsun. Böyle birini karşına çıkıp, ayaklarını hem yerden kesmesini hem de daha sağlam adımlar atabilmeni sağlamasını istiyorsun. Yüzeysel ve geçici ilişkilerden çok sıkılmışsın ve artık hayatında 'gerçek' biri olsun diye diliyorsun. Kim bilir, belki de bu kişi çok yakında karşına çıkacaktır?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1044
336
153
95
68
49
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bloom050

Gerçeklik!

Busenur Sakata

Paraya herkesin ihtiyacı var canım

portside

Bir benim rüyalar mi garip. Geçen gece rüyamda Sadri alışık, vahi öz, Hulusi kentmen rakı içiyorduk. Daha önce Zonguldak da uzaylı baskını var. Kullanamasinl... Devamını Gör

Ribonses

Ben nadiren rüya görüyorum. Görürsem de anlamsız oluyor hepsi. Senin gibi rüya görmek isterdim ben de!