Görüş Bildir
Haberler
Google Yeni Chromecast Cihazını Tanıttı

Google Yeni Chromecast Cihazını Tanıttı

Batuhan
30.09.2015 - 12:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Google’ın ilk olarak 2013 yılında piyasaya sürdüğü ve satışlarından oldukça memnun olduğu multimedya cihazı Chromecast’in yenisi tanıtıldı. Tamamen farklı bir tasarıma ve gelişmiş özelliklere sahip yeni Chromecast , çok daha kolay bir kullanım sunuyor.

Önceki modellerde olduğu gibi televizyonun HDMI girişine direkt olarak bağlanan cihaz farklı olarak bu sefer yuvarlak bir tasarıma sahip. Yuvarlak gövdeden uzanan ve esnek yapıdaki HDMI girişi televizyona rahatlıkla bağlanıyor. Google bu değişimle birlikte diğer kabloların televizyona takılmasını kolaylaştırdıklarını belirtiyor. Artık televizyonun arkasında kalmadığı ve görünür olduğu için tasarımı daha da önem kazanan cihaz yalnızca siyah renkte değil, sarı ve kırmızı renklerde de satın alınabiliyor.

Wi-Fi 802.11ac desteğine kavuşan Chromecast, üç ayrı anteni ile 5 GHz hıza kadar destek veriyor. Fast play özelliği ile içerikler çok daha hızlı bir şekilde yüklenebiliyor. Önceki Chromecast’e göre yüzde 80 oranında daha yüksek hız sağlayan özellik sayesinde kullanıcılar, izlenmek istenen filmin yüklenmesi için uzun süre beklemek zorunda kalmıyor. Google Play Store üzerinden 17 ülke için satışa sunulan cihazın fiyatı ise 35 dolar . Bir diğer yandan Google’ın mağazasının maalesef henüz Türkiye’ye destek vermediğini hatırlatmakta fayda var.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0