Görüş Bildir
Haberler
Google Glass Artık Project Aura Olarak Anılacak

Google Glass Artık Project Aura Olarak Anılacak

Yeni çıkan haberlere göre Google, çoğumuzun heyecanla beklediği Google Glass projesinde çalışan çalışanlarına yeni bir isim bulmuş durumda: Project Aura.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni ismin Google’ın bir başka projesi olan modüler telefon projesi Project Ara ile çok benzeşmesi dikkat çekiyor. Google, yeni yapılanmasında 2014 yılında Glass projesini yönetmesi için işe aldığı Ivy Ross Aura ekibinin başına geçti ve artık yine Google (Alphabet) bünyesinde bulunan Nest’in CEO’su Tony Fadell’e bağlı olarak çalışacak.

Basında yer alan haberlere göre Google, ekip için diğer şirketlerden mühendis avına da çıkmış durumda. Özellikle Amazon’un teknoloji ekibi Lab126’dan ayrılan mühendisleri, geliştiricileri ve proje yöneticilerine yönelen Google, LinkedIn de takım hakkında yayınlanan bilgilere göre sadece Project Aura’ya yönelmiş de değil. Görünen o ki ekip giyilebilir gözlüklerden çok daha fazlası ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Fadell ve ekibi, yeni tasarlanmış Google Glass’ın hayatımıza girmesi için en az bir seneye daha ihtiyaç olduğunu söylüyor

Kaynak: http://www.theverge.com/2015/9/16/934...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0