Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı Dizisinin Selami'si Eser Eyüboğlu Koronavirüse Yakalandı! Eser Eyüboğlu Kimdir?

Gönül Dağı Dizisinin Selami'si Eser Eyüboğlu Koronavirüse Yakalandı! Eser Eyüboğlu Kimdir?

Müge Kakşi
03.04.2021 - 21:12

Koronavirüs dizi setlerini de vurdu. Maraşlı dizisinden sonra TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'ndan da üzücü bir haber geldi. Dizide Selami karakterine hayat veren sevilen oyuncu Eser Eyüboğlu koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. Peki Eser Eyüboğlu kimdir? Eser Eyüboğlu kaç yaşında ve nereli? Eser Eyüboğlu koronavirüs haberi ve detayları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı'nda Koronavirüs Paniği

Gönül Dağı'nda Koronavirüs Paniği

Son günlerde artan korona virüs vaka haberleri dizi setlerini de vurdu. Bu kez kötü haber Gönül Dağı dizisinden geldi. Seyirciyi her Cumartesi akşamı TRT ekranlarına bağlayan sevilen dizinin yıldızının Covid-19 testi pozitif çıktı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Gönül Dağı dizisinde Selami karakterine can veren ünlü oyuncu Eser Eyüboğlu korona virüse yakalandı. 

Geçen aylarda ikiz bebekleri Ege ve Can'ı kucağına alan Eyüboğlu, kendisini Eskişehir'de kaldığı otelde karantinaya aldı. Eyüboğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eser Eyüboğlu Kimdir?

Eser Eyüboğlu Kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, müzisyen, müzik yapımcısı. 1984, Bursa doğumlu. Bilkent Üniversitesi mezunu. Sektöre ilk girişi bir program ile olmuştur. Benzemez Kimse Sana” programına yarışmacı olarak katılmış ve başarılı performansı ile kendini göstermiştir. Doksanlar dizisindeki Necmettin karakteri de kariyerinin önemli işlerindendir. Oflu Hoca’nın Şifresi filmlerinin de Kadir’idir.

Eser Eyüboğlu aynı zamanda tiyatro sanatçısıdır. Birçok tiyatro oyununda rol almış ve müziklerini yapmıştır. Piyano, Yan Flüt, Bağlama, Mey, Akkardeon, Klarnet, Dilli Kaval çalıyor. Ayrıca Kick Box yapıyor.

Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Eser Eyüboğlu, son yıllarda, 2018’de Ege’nin Hamsisi dizisinde Dursun Dursunoğlu karakterini canlandırdı, Şevkat Yerimdar isimli dizide Müfit karakterine hayat vermesi ile büyük beğeni topladı. 2020 yılında Gönül Dağı dizisi kadrosunda yer alan Eyüboğlu yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın