Görüş Bildir
Haberler
TV
Gönül Dağı 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Son Bölüm: Gönül Dağı 56. Bölüm Tek Parça Full İzle!

Gönül Dağı 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Son Bölüm: Gönül Dağı 56. Bölüm Tek Parça Full İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından biri de Gönül Dağı... Gönül Dağı, her cumartesi akşamı sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Gönül Dağı bu akşam yayınlanan 56. bölümüyle yine izleyenleri duygulandırdı. Dizinin son bölümünde; Asuman ve Ramazan'ın yeniden birbirleriyle kavuşması herkesi çok mutlu eder. Behçet canı pahasına yangında mücadele verir. Hikayesiyle gönüllere dokunna  dizinin izleyicilerinden son bölümü kaçıran ya da yeniden izlemek isteyenler 'Gönül Dağı 56. bölüm full izle' gibi araştırmalarına devam ediyor. İşte TRT 1 Gönül Dağı 57. bölüm fragmanı ve Gönül Dağı son bölüm izleme ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın başrollerini paylaştığı Gönül Dağı bu akşam sevenleriyle buluştu. 19 Mart cumartesi akşamı 56. son bölümüyle TRT 1 ekranlarında yer alan Gönül Dağı'ndan yine birbirinden önemli gelişmeler yaşandı. Gönül Dağı'nı kaçıranlar ya da diziyi yeniden izlemek isteyenler  'Gönül Dağı 56. bölüm izle' şeklinde arama motorlarında araştırmalar yapıyorlar. İşte TRT 1 Gönül Dağı 57. bölüm fragmanı ve Gönül Dağı son bölüm izleme ekranı...

Gönül Dağı 56. Bölümde Neler Oldu?

Gönül Dağı 56. Bölümde Neler Oldu?

Asuman ve Ramazan'ın yeniden birbirleriyle kavuşması herkesi çok mutlu eder. Ramazan nihayetinde eski günlerdeki gibi neşeli hallerine dönmeye başlar. Taner yeniden amcaoğullarıyla birlikte çalışmak ister.  Veysel ise Taner'in bu isteğini kabul etmez. Ramazan ve Taner, Veysel'i ikna etmenin yollarını ararlar. Ekip Veysel ve Cemile'nin aldığı bir düğüne yardım etmek için oraya giderler. Çalışmak için gittikleri düğün esnasında amcaoğulları, kötü bir haber alır.

Düğünün bitmesinin ardından Asya, Gülsüm Öğretmenin yanına dönse de onun için kalıcı bir çözüm bulmaları lazımdır. Bu zorlu süreçte tüm kadınlar Asya'ya destek olurken, Asya'nın kendi geleceğiyle ilgili aldığı karar ne olacaktır?

Bu olayların yaşandığı esnada Kenan da uzaklaştırma kararını gizlemeye çalışır. Soluğu Dişçi Musa'nın yanında alır. Durumu detaylıca öğrenen Dişçi Musa Kenan için nasıl bir çözüm bulacaktır?

Gönül Dağı İzle

Gönül Dağı İzle

Gönül Dağı 56.Bölüm İzle

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Gönül Dağı 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Trt 1, Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanını dizinin bitmesinin hemen ardından seyircilerle paylaştı.

Gönül Dağı 57. Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın