Görüş Bildir
Haberler
Gökhan Töre’yi Yaralayan Zanlı Cezaevinden Firar Etti

Gökhan Töre’yi Yaralayan Zanlı Cezaevinden Firar Etti

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre’nin bir barda havaya açılan ateş sonucu silahla yaralanmasına ilişkin davanın sanıklarından Korhan Bahadır tutuklu bulunduğu cezaevinden firar etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şişli’de bir barda çıkan olayda, Beşiktaşlı Gökhan Töre’nin de aralarında bulunduğu 6 kişinin silahla yaralanmasına ilişkin açılan davanın sanığı Korhan Bahadır’ın başka bir suçtan hükümlü bulunduğu cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya taraflar ve avukatlar katılmadı. Mahkeme başkanı, celse arasında Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumundan mahkemeye yazı geldiğini hatırlattı. Mahkeme başkanı, başka dosyadan tutuklu, sanık Korhan Bahadır’ın 29 Aralık 2015 günü cezaevinden firar ettiğinin bildirildiğini kaydetti. Duruşma Şubat ayına ertelendi.

25 yıl hapsi isteniyor

25 yıl hapsi isteniyor

Beşiktaşlı Gökhan Töre ile arkadaşları 21 Nisan 2014’te Şişli’de bir barda, silahla havaya ateş edilmesi sonucu tavandan seken kurşunla yaralanmasına ilişkin “olası kastla öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası istenen Korhan Bahadır geçen Haziran ayında yakalanmıştı. Celse arası mahkemeye çıkarılan Korhan Bahadır, ifadesinin alınmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Tahliye edilmişti

Mahkeme heyeti, 13 Kasım 2015 tarihli duruşmada sanık Korhan Bahadır’ın, tutuklu kaldığı süre, dosya kapsamı, suç vasfının değişme ihtimali, delillerin toplanmış oluşu unsurlarını dikkate alarak tahliyesine karar verdi. Bahadır, tahliye kararına rağmen, başka bir dosyada hükümlü olduğu gerekçesiyle cezaevinden çıkamamıştı.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
devrimdengiz

transferi kesinleşti amk

tibet kartal

gökhan töre yarım kalan hesabı halletmek istemez umarım:)

rcpbyrm

gökhan yedek kalırsa sebebi belli oldu demektir :) şaka bir yana ama adamın gerçekten hayati tehlikesi var umarım birinin daha canını almaya kalkmaz