Görüş Bildir
Haberler
Gökhan Gönül İdmana Çıkmadı

Gökhan Gönül İdmana Çıkmadı

metin doğan
02.02.2015 - 18:39
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 6. ve son hafta karşılaşmasında, yarın sahasında Bayburt Grup Özel İdare ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, 1 günlük iznin ardından, bugün öğle saatlerinde yaptığı tek antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Oyuncular antrenmanda 2 ayrı grup halinde çalıştı. K. Karabükspor maçının on birinde başlayan oyuncular salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı sahada yaptıkları koşu çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana top kapma ve pas organizasyonlarıyla devam etti. Bu grup da çift kale maç ve bireysel çalışmalarla antrenmanı noktaladı.

Tedavileri süren Emre Belözoğlu, Raul Meireles ve Hasan Ali Kaldırım ile sağ ayak bileğinde burkulma olan Alper Potuk ve sağ ön kasık bölgesinde zorlama bulunan Gökhan Gönül antrenmana çıkmadı. Bu oyunculara özel program uyguladı.

Tek antrenmanla Bayburt maçı hazırlıklarını tamamlayan Sarı-lacivertliler, yarın saat 10.00'da Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelecek ve kamp programını uygulayacak.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/gokhan-gon...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0