Görüş Bildir
Haberler
Gökçek'e Göre Gazi Şoförü Darp Etmiş

Gökçek'e Göre Gazi Şoförü Darp Etmiş

adem kara
30.10.2014 - 13:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şırnak’ta 2007’de teröristlerle girdiği çatışmada iki kolunu, sağ ayağını ve bir gözünü kaybeden gazi Yılmaz Yiğit ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen belediye otobüsü şoförü Vahit Çatal’ı olayda ajitasyon yapıldığı gerekçesiyle göreve iade etti.

Şırnak Özel Harekât Birliği’nde görev yaptığı sırada gazi olan Yiğit’in belediye otobüsü şoförü Çatal ile yaşadığı tartışma şoke etmişti.

Olayla ilgili kamera kayıtlarını inceleten Gökçek, Twitter’dan yaptığı açıklamada şoförün çocuğuyla otobüse binen gaziye yardım ettiğini belirterek şunları kaydetti:

“Şoför, gazinin bir elinin protez olduğunu bilmiyor ve otobüsten inerken kartını soruyor. Gazi, ‘cebimden al’ deyince protez olduğunu farkediyor ve ‘buyrun inin’ diyor. Gazi, bundan sonra illa cebinden kartın alınmasını istiyor ve bağırmaya başlıyor. Şoföre ‘şerefsiz’ diyerek hakaret ediyor. Bu kez şoför, ‘sensin şerefsiz’ diyor. Bu arada gazi, protez koluyla şoförün yüzüne vuruyor. Şoförün vurması falan kesinlikle yok. Gazi iniyor ve cama proteziyle vurmaya başlıyor. Gazi, dışarıdan yeniden küfredince şoför kesinlikle tasvip etmediğim ‘Allah görmüş de elini almış işte’ ifadesini kullanıyor.”

‘Bilinçli bir organizasyon’

Yiğit’in nikâh şahitliğini yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan Gökçek, “Gazi, çok hızlı bir CHP’li. Olayın bilinçli bir organizasyon olduğu ve belediyeyi karalama amacı taşıdığı çok net” dedi.

Evin Demirtaş | Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/gokcek-e-g...

Gökçek'in Twitter profilinden yaptığı açıklamalar

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0