Görüş Bildir
Haberler
God of War, Bilgisayara Geliyor: Bir Hayalin Gerçek Olmasına Çok Az Bir Süre Kaldı!

God of War, Bilgisayara Geliyor: Bir Hayalin Gerçek Olmasına Çok Az Bir Süre Kaldı!

Burak Kaya
20.10.2021 - 18:32

PlayStation'un sevilen oyun serisi God of War, resmi açıklama ile birlikte bilgisayar için önümüzdeki aylarda çıkışını yapacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir hayaldi gerçek oluyor.

Son zamanlarda Sony'nin PlayStation özel oyunlarını bilgisayara getireceğine dair sağlam kaynaklara dayanan söylentiler vardı. Bu söylentilerin ardından Sony'den PlayStation'un baba oyunlarından olan God of War serisi, bilgisayara geliyor.

Yapılan resmi açıklama ile birlikte God of War oyunu, önümüzdeki yılın başında oyuncular ile buluşacak. Bu oyun ile başlayacak olan yeni dönemde, birçok PlayStation'a özel oyunun bilgisayara gelebileceği düşünülüyor.

Bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir mi?

Bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir mi?

Sony, geçmiş yıllarda da birçok konsol özel oyununun bilgisayara getirmişti. Fakat konsolun en önemli oyunlarından olan God of War'ın bilgisayara gelmesi, diğer büyük yapımlarında bilgisayara gelmesine ön ayak olabilir.

PlayStation'un diğer özel oyunu olan Spider-Man'ın, gelecek zamanda bilgisayara gelmesi bekleniliyor. God of War'ın performansına göre daha fazla konsol özel oyunu, bilgisayarda görebiliriz.

Oyun, 329 TL'den satışa sunulacak.

Oyun, 329 TL'den satışa sunulacak.

14 Ocak 2022 tarihinde bilgisayar oyuncuları tarafından oynanabilecek olan God of War, 329 TL'lik satış fiyatından oyuncular ile buluşacak.

Ön sipariş aşamasında olan oyun, oyun çıkmasına yakın bir süreçte daha pahalıya satılabilir. Bundan dolayı eğer God of War'u bilgisayarınızdan oynamak istiyorsanız, elinizi çabuk tutmakta fayda var.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ergün Zereyak

Gran Turismo gelsin başka ihsan istemem