Görüş Bildir
Haberler
Oyun Oynamayı Hayatının Ciddi Bir Parçası Haline Getirenlere: Bu 5 Oyuncu Türünden Hangisisin?

Oyun Oynamayı Hayatının Ciddi Bir Parçası Haline Getirenlere: Bu 5 Oyuncu Türünden Hangisisin?

Tugberk EVRAN
20.10.2021 - 12:05

Hepimiz bir şekilde birçok farklı cihaz üzerinden oyunlar oynuyoruz, oyundaki geçirdiğimiz süreye bağlı olarak bir başarı elde ediyor ya da başkaları tarafından iyi veya kötü oyuncu olarak nitelendiriliyoruz. Peki siz bu 5 oyuncu türünden hangisine dahilsiniz, buyurun birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gamer

1. Gamer

Teknolojinin ilerlemesiyle hayatımızın her noktasına entegre olan cihazlarla dijital oyunlar oynamayı seven, bu oyun oynama durumunu da herhangi bir sosyal etkinliğe denk görmeyen, türü fark etmeksizin her video oyununu oynayan, dijital oyunları boş zaman etkinliği olarak gören kişiler.

2. Pro Gamer

2. Pro Gamer

Boş zamanları değerlendirmek için oynayan fakat artık ilgisini çeken bir oyuna ya da türe yoğun biçimde kendisini veren ve seçici, uzmanlaşmanın ilk aşamasında olan kişiler.

3. Hardcore Gamer

3. Hardcore Gamer

Bu kişilerde oyun oynamak artık boş zaman etkinliğinin ötesine geçmekte ve sosyal aktiviteyle denk bir noktaya gelmektedir. Bu türdeki oyuncular yalnızca tek bir oyuna odaklanır ve o oyunda uzman noktasına gelmeye yakınlaşır.

4. Game Master

4. Game Master

Spesifik bir oyunda ya da oyun türünde uzmanlaşma noktasına gelmiş, oyun üreticilerinin dahi farkına varamadığı hataları görebilen, oyunu sosyal aktivite olarak gören kişilerdir.

5. Game Expert

5. Game Expert

Bu oyuncular oyuna doğrudan hakim olarak görülürler. Oyun içi derecelendirmesinde en yukarıda olan ve uzun zamanlar oyuna kendini adeta adamış kişilerdir. Önemli olmasının yanı sıra diğer oyuncular tarafından da takdir edilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen Hangisisin?

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
3
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın