Görüş Bildir
Haberler
Göbek Eriten Bitkiler

Göbek Eriten Bitkiler

pijama
08.09.2014 - 17:54 Son Güncelleme: 08.09.2014 - 18:01

Göbek Eriten Bitkiler

Kilo problemi yaşayan insanların en çok rahatsız olduğu bölgesel yağları karın bölgelerinde oluşan yağ kitleleridir. Karın bölgesinin yağlanması hem görüntü açısından rahatsızlık vericidir. Hem de karın bölgesinin yağlanması insanın önemli sağlık sorunları ile karşılaşmasına yol açar. Bu sağlık sorunlarının doğmasının nedeni bütün iç organlarımızın karın boşluğunda yer almasıdır. Yağlanma sonucunda bu iç organlarımızda önemli risk taşırlar. Bunları yaşamamak için karın bölgemizin yağlanmamasına özen göstermeliyiz. Göbek yağlarını eriten birçok besin maddesi vardır. Diyetlerimizde bu besinlere ağırlık vererek bile göbek yağlarımızdan kurtulabiliriz.

Göbek eriten bitkiler :

Yulaf : Göbek yağlarının erimesinde çok önemli bir rol oynayan yulaf, genelde diyetlerin kahvaltı menüsünün vazgeçilmezidir. Kahvaltıda ağırlıklı olarak tüketilen yulaflı yiyeceklerinin diyette ki en önemli rolü göbek yağlarınızın erimesine sağladığı katkı olacaktır.

Fındık, Ceviz, Badem : Bu lezzetli kuruyemişler son yıllarda bütün diyetlerin içinde yer almaktadırlar. Çünkü bu muhteşem üçlü göbek yağlarının erimesinde diyet yapan kişiye en büyük katkıyı sağlamaktadır. İnsana tokluk hissi veren bu besinler aynı zaman da besin ve yağ oranı bakımından çok zengindirler. Bunun içinde bir avuçtan fazla yenmesinin bazı riskleri olacaktır.

Baklagiller : Baklagiller hem yağ oranı düşük hem de lif oranı yüksek besinlerdir. Bu özellikleri ile de her diyette başköşeyi alırlar. Diyetlerinizde hemen hemen her gün tüketmeniz gereken baklagiller siz farkında olmadan göbek yağlarınızın erimesinde de önemli rol oynarlar.

Çilek ve Ahududu : Çilek ve Ahududuyu meyve olarak tüketirseniz diyetinizde göbek yağlarınızın erimesinde önemli bir fayda sağlayacaklardır. Suyunun içilmesinin çok fazla faydası yoktur.

Tam Tahıllı Besinler : % 100 Tam tahıllı olan besinlerin tamamı göbek yağlarınızı eritir.

Yoğurt : Diyetlerin vazgeçilmez süt ürünlerinden olan yoğurtta direk olarak göbek yağlarını eritmede ;

Kaynak: http://www.gripijama.com/gobek-eriten...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın