Görüş Bildir
Haberler
Göbek Eriten 5 Sağlıklı İçecek

Göbek Eriten 5 Sağlıklı İçecek

Pegarose
18.09.2014 - 16:44 Son Güncelleme: 18.09.2014 - 16:50

Göbek Eriten 5 Sağlıklı İçecek

İşte kilo vermenize yardım eden ve göbek eriten 5 sağlıklı içecek...

Limonata, içmekten vazgeçemediğimiz milli içeceğimiz adeta. Sadece tadının güzelliği değil, sağlığımıza katkısı da onu cazip kılıyor. Bir bardak limonata 250 kalori ve 68 gram kadar şeker içeriyor.

Yüksek kalorili ve bol şekerli içeceklerdense limonata gibi masum içecekleri tercih ederek diyetinize katkıda bulunabilir, göbek bölgenizdeki fazlalıklardan kurtulabilirsiniz. Elbette tek şart, bu sağlıklı içeceklerin yanı sıra yeme alışkanlığınızda da değişikliğe gidip sağlıklı bir diyet uygulamak.

İşte kilo vermenize yardım edecek 5 sağlıklı içecek…

Kaynak: http://www.pegarose.com/gobek-eriten-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tatlandırılmış su

Tatlandırılmış su

Kilo vermeye çalışırken vücudunuzu susuz bırakmamak önemli. Bol miktarda su içmek, vücudun su dengesini sağlamaya, ödem oluşumunu durdurmaya (ödem göbek şişkinliğine yol açar), tokluk hissini artırmaya ve böylece daha az yeme ihtiyacına yol açar. Su içmeyi kolaylaştırmak için içine nane, salatalık, limon gibi meyvelerle tat katabilirsiniz.

Nane çayı

Nane çayı

Bu naneli içecek hem tazelenmenizde hem de karnınızı düzleştirmenizde etkilidir. Nane çayı köfte, et gibi yüksek yağ oranına sahip gıdaların çabuk sindirilmesine yardım ederek mide yağlanmasını ve şişkinliği önler.

Ananas suyu

Ananas suyu

Ananası blender’dan geçirip içecek haline getirerek onu bir göbek eriticiye dönüştürebilirsiniz. Bir yemek kaşığı keten yağı (tekli doymamış yağ) ilave ederek karnınızın düzleşmesini sağlayabilirsiniz. Ananas, protein sindiren bromelain enzimi içerdiğinden sindiriminize yardım eder ve şişkinliği önler.

Yeşil çay

Yeşil çay

Kanser ve kalp hastalığı riskini azaltmanın yanı sıra yeşil çay, araştırmalarda bel inceltmeye katkıda bulunabildiği tespit edilen kateşin ve antioksidanlar yönünden zengindir. Spordan önce içilen yeşil çay, içerdiği bu maddeler nedeniyle egzersiz esnasında yağ yakımınızı da artırır.

Siyah çikolatalı sütlü içecek

Siyah çikolatalı sütlü içecek

“Çikolata mı?” dediğinizi duyar gibiyiz. Özellikle bitter çikolata zayıflamanıza katkı sağlar, çünkü iştahınızı ve aşırı yeme isteğinizi azaltır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın