Görüş Bildir
Haberler
Göbek Deliğinizin Karakteriniz Hakkında Çok Şey Söylediğini Biliyor muydunuz?

Göbek Deliğinizin Karakteriniz Hakkında Çok Şey Söylediğini Biliyor muydunuz?

Göbek deliğimiz hem sağlığımız hem de karakterimiz ile ilgili birçok şaşırtıcı bilgi verebilir. Alternatif tıp öğretilerinin yanı sıra, birçok inanca göre önemli bir enerji ve şifa noktasıdır. 

Erotik bir sembol de olan göbek deliği, insandan insana değişiklik gösterir ve farklı ya da eşsiz olmaları, insanlar ve kişilikleri arasında bulabileceğimiz çok ince ve belirgin farklılıkların anahtarını tutan bir durumdur. Göbek deliğinize daha yakından bakmaya hazırsanız, detayları sizler için StyleCraze'den derledik.

Kaynak: https://www.stylecraze.com/trending/w...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çıkık göbek deliği

1. Çıkık göbek deliği

Hafif dışa doğru çıkık göbek deliği, içinizde hala genç ve çocukça olduğunuzu gösterebilir. Ayrıca, dikkatin odağı olmayı ve inatçı özellikleri taşımayı seviyorsunuz. Bu kategoriye ait kişiler genellikle iyi takım oyuncuları ve keskin sporculardır.

Sağlık açısından, göbek deliğindeki şişkinlik fıtık gibi sağlık sorunlarına işaret edebilir ya da ağır bir şeyin kaldırılmasının sonucu olabilir.

2. Sığ göbek deliği

2. Sığ göbek deliği

Göbek deliği fazla derin olmayanlar, genellikle rekabetçi ve iddialı olmayı seven cesur ve güçlü karakterlerdir. Mükemmeliyetçi olmaları nedeniyle, kontrolleri altında olan şeyleri severler ve olaylar beklentilerine uymadıkları takdirde biraz endişelenebilirler.

Sağlık açısından bakıldığında ise kilo sorunlarınız olabilir ve grip virüslerine karşı duyarlı olabilirsiniz.

3. Oval göbek deliği

3. Oval göbek deliği

Düzgün oval şeklinde, derin ve geniş bir göbek deliğiniz varsa, doğuştan bir lider olabilirsiniz. 

Sizin için turist rehberliği, öğretmenlik, sosyal işler, terapi ya da diğerlerine rehberlik ettiğiniz işler en tatmin edici meslekler olacaktır. Dikkat çekmeyi sevmezsiniz, kendini dışlanmış hisseden insanlara yardımcı olmayı seversiniz. Zaman zaman fazla baskın ve otoriter görünseniz de, bu sizin mesleğinize ya da durumlara olan saygınızdan kaynaklanır. 

Sağlık açısından, stres altındayken sinirleri bozulan ve aşırı düşünen birisinizdir. Bu migren ya da boğaz ağrılarına yol açabilir. Kemik sağlığınız konusunda daha dikkatli olmanız gerekir.

4. Kum saati göbek deliği

4. Kum saati göbek deliği

Dikey olarak uzun bir göbek deliği sizi çok çekici bir kişilik yapar. Çok iyi bir konuşmacı olduğunuz için, insanları sözlerin gücüyle kolayca etkileyebilirsiniz. Size en uygun iş, gazetecilik, satış ya da sahne sanatları alanlarını içerir.

Bununla birlikte, kendi içinde çatışmalarınız da sıklıkla olabilir ve kendinizi dinlediğiniz, yalnız kaldığınız zamanlara bol bol ihtiyaç duyabilirisiniz.

5. Yuvarlak göbek deliği

5. Yuvarlak göbek deliği

Derin ve yuvarlak göbek deliği olanlar çok sıcak ve pozitif bir mizaç gösterirler. Sakinliği ve uyumu sever; strese ve endişeye neden olabilecek her şeyden tiksinirsiniz. Dingin enerjiniz sizi çok sevilen biri yapar, ayrıca güçlü manevi bir tarafınızda vardır. 

İşler yolunda gitmediği zaman panik olmak yerine, geri çekilip düşünmeyi tercih edersiniz. Bu sizi dışarıdan bakanlara zayıf biri gibi gösterebilir, fakat siz düşünmeye ve her şeyi yoluna koymaya zaman ayırmayı seven birisiniz. Para meselelerinde oldukça başarılısınızdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Papyon göbek deliği

6. Papyon göbek deliği

Göbek deliğiniz yatay olarak oval bir şekle sahipse, ve ortada küçük bir çıkıklık varsa, entelektüel olmanız oldukça yüksek ihtimaldir. Akademik işlerde başarılısınızdır ve gündüzleri düşünce ya da hayal dünyasına dalarsınız. İçine kapanık olmak, kendi kendinle vakit geçirmek sizin için eğlencelidir. Fakat birçok insan sizi anlamakta ve derinlerinizde inmekte zorlanır.

7. Küçük ve düz göbek deliği

7. Küçük ve düz göbek deliği

Küçük ve düz bir göbek deliğiniz varsa, yaratıcı bir zihne sahip olduğunuzu gösterir. Sanat ve estetik ile ilgili alanlarda çok iyisinizdir. Ancak, sizin için en iyi yolu seçmek için yüzleşmeniz gerekebilecek mücadeleler var. Ve akıntıya karşı yüzmekten korkmamalısınız, çünkü aradığınızı bulmak için beklemenize değer fakat sizin de buna razı olmanız gerekir.

8. Yukarı doğru bakan göbek deliği

8. Yukarı doğru bakan göbek deliği

Siz ortamlarda çok sevilen birisinizdir ve her zaman popüler olan birey olmuşsunuzdur. Hayatta başarılı olmak yaptığınız tercihler ve popüler biri oluşunuz ile örtüşür. Bu tip göbek deliği, genellikle ideal göbek deliği şekli olarak ifade edilir. 

Cilt sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. Ayrıca böbrek sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

9. Aşağı bakan göbek deliği

9. Aşağı bakan göbek deliği

Eğer göbek deliğiniz aşağıya doğru genişliyorsa, o zaman pozitif enerjiden stok yapması gereken birisisiniz. Sık sık motivasyonunuz düşüyor ve en küçük zorluklarda bile heyecanınızı yitirebiliyorsunuz. Daha iyimser bakış açılarına doğru yönlenmek sizin için çok daha iyi olacaktır. 

Ayrıca, dikkatli olmanız gereken grip ve soğuk algınlığı yakalama eğilimi gösterirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
338
79
55
37
34
30
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yaabikeess

İlki hariç hepsi benim göbek deliğime benziyor kardeşim. Bol karakterli miyim ben?

durulii

benim karakterim yok galiba😂😂