Görüş Bildir
Haberler
Giyim Zevkine Göre Hangi Dünya Devi Firmada Çalışmalısın?

etiket Giyim Zevkine Göre Hangi Dünya Devi Firmada Çalışmalısın?

Giydiğimiz kıyafetler kişiliğimizden izler taşır. Her ne kadar kurumsal hayatta bazen katı giyim kurallarıyla çevrilsek de, üzerimizdekini kendi tarzımıza uydurmayı illa ki beceririz. Neyse ki her büyük şirket, çalışanlarını böyle kalıplar içine sokmaz. Gerçi seveni de var sevmeyeni de, sonuçta tarz meselesi!

Bakalım senin tarzın hangi dünya devi şirketle çok iyi uyuşurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoş geldin. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. İlk olarak hangi dönemin tarzının daha çok hoşuna gittiğini soralım.

3. Tarzımız ne olursa olsun tişört hepimiz için olmazsa olmaz. Kendin ya da kız arkadaşın için bir tişört seç.

4. Bu sefer kendin ya da erkek arkadaşın için bu kombinlerden birini seç.

5. 'Benim tarzıma daha yakın' diyeceğin bir hafta içi ofis kıyafeti seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burada diğerlerinden daha çok sevdiğin ayakkabı tarzını seç.

7. Şimdi ise soğuk kış günlerinde içini ısıtan kombini seç.

8. Kendin için bir laptop çantası seçmeni isteyelim.

9. Diğerlerine göre daha sık kullandığın desen bunlardan hangisi?

10. Son olarak, şunların arasından kendine en yakıştırdığın tonu seç ve bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Google'da çalışmalısın!

Sen Google'da çalışmalısın!

Verdiğin cevaplara göre sen rahat ama sıkıcılıktan uzak tarzınla kişiliğini çok iyi yansıtıyorsun. Doğru ortamı bulduğunda dünyanın en uyumlu ve keyfi yerinde insanı olabiliyorsun ama seni geren ortamlarda nezaketen bulunmak bile huysuzlaşmana sebep olabiliyor. Sen ayrıca farklı şeyleri denemeye cesaret edebilen bir insansın. Hem giyim tarzınla, hem de bu kafayla Google'a kesin cuk otururdun!

Sen Apple'da çalışmalısın!

Sen Apple'da çalışmalısın!

Bir kere senin hiç öyle son moda kıyafetlerle, her gün farklı farklı giyinme takıntısıyla ve iş yaşamında giyimin illa bir ciddiyeti olması gerektiği inanışıyla alakan yok. Sen yaratıcısın; hem de fazlasıyla; ama bu enerjini kılık kıyafete değil yaptığın şeye odaklamayı seviyorsun. Tabii ki de doğrusunu yapıyorsun; en iyi fikirler de öyle çıkıyor zaten. Sen kesin Apple'da çalışmalıydın!

Sen NASA'da çalışmalısın!

Sen NASA'da çalışmalısın!

Bu derece sofistike bir giyim zevkiyle sen zaten uzaya çıkmışsın. Şaka bir yana, hem cesur hem de açık fikirlisin ve fazlasıyla da meraklı bir kişiliğin var. Keşfetmek, yeni şeyleri deneyip cesurca birleştirmek senin kişiliğinle çok örtüşüyor. Çoğu insanın 'olmaz' diyeceği şeylere 'neden olmasın?' gözüyle bakan bir kafa yapın var. NASA tam sana göre bir yer olurdu!

Sen Harvard'da çalışmalısın!

Sen Harvard'da çalışmalısın!

Bilimin tartışmasız en prestijli adreslerinden: Harvard Üniversitesi. Sana her şeyden önce kısıtlayıcılıktan ve ön yargılardan uzak, parasal kaygıların kesinlikle germeyeceği bir çalışma ortamı lazım. Yaptığın her işte, konuştuğun her sözde arka planda bilimin desteği bulunması senin için çok önemli; asla işkembeden atacak tiplerden değilsin. Zaten klasını da cevaplarınla belli etmiştin. Şu halde sana Harvard çok yakışırdı!

Sen Mercedes'te çalışmalısın!

Sen Mercedes'te çalışmalısın!

Çalışma disiplininin çok iyi olduğuna kuşku yok. Sorumluluk sahibi ve yaptığı işi ciddiye alan, yapmış olmak için yapmayan biri olduğun, giyim tarzından da belli. Bunun yanında giyim tarzının her zaman koruduğun klasik bir tarafı da var. Tamamen salaş kılıklar içinde seni muhtemelen sadece kırk yılda bir görebiliriz. genel olarak 'salmayı' seven biri değilsin; bir şeyi en iyi şekilde yapmak senin için önemli. Mercedes-Benz tam senlik şirket!

Sen Prada'da çalışmalısın!

Sen Prada'da çalışmalısın!

Gerçekten de klas ve sofistike bir giyim tarzın var senin. Sadece pahalı şeylerle şık olunmayacağını, bunun tamamen tarz, görgü ve estetik zeka meselesi olduğunu çok iyi kavramışsın; üçü de sende mevcut zaten. İçten gelen bir yetenek bu sendeki. Ayrıca etrafında fark yaratan, parmakla gösterilen insanlardansın ve böyle olmayı seviyorsun da. Modada devler devi Prada tam senin yerin olurdu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
901
415
232
76
45
32
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hasan Koç

Gerçekten de klas ve sofistike bir giyim tarzın var senin. Sadece pahalı şeylerle şık olunmayacağını, bunun tamamen tarz, görgü ve estetik zeka meselesi oldu... Devamını Gör

Ibrahim Tas

Apple