Görüş Bildir
Haberler
Girişimciler Buraya: Senden İş İnsanı Olur mu?

etiket Girişimciler Buraya: Senden İş İnsanı Olur mu?

04.06.2023 - 17:02

Birçok girişimci, bir hevesle başladığı şirket yolculuğunun sonunu getirmekte zorlanıyor ve işlerden elini eteğini çekiyor. İnsanı iyi bir 'iş insanı' yapan unsurların önemli bir kısmı, aslına bakarsanız doğuştan geliyor ve sonradan kazanılması güç olabiliyor! Peki senden iyi bir iş insanı olur mu? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek başlayalım...

2. Bir işe girişmeden önce enine boyuna düşünür müsün?

3. Kaygıların, alacağın kararları ne düzeyde etkiler?

4. 'Ya hep ya hiç!' felsefesini benimsiyor musun?

5. Bir günde elindeki her şeyi kaybetsen nasıl davranırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bir işin yürütülmesinde hiyerarşi ne kadar öneme sahip?

7. Yapmış olduğun iş planına sonuna kadar uymayı mı, arada bir ufak inisiyatifler alıp esnek davranmayı mı tercih edersin?

8. Son olarak; çok sayıda rakibin olduğu bir alana girmeyi mi, yoksa açık gördüğün bir alana yönelmeyi mi daha mantıklı buluyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Olmuş bile!

Sen iyi bir iş insanının sahip olması gereken niteliklerin büyük kısmına zaten sahipsin! Öngörülüsün, ne kadar risk alman gerektiğini biliyorsun, problem çözüm yeteneklerine sahipsin, iletişim kurmanın öneminin farkındasın, sağlam bir iş planın var... Sen çoktan iyi bir iş insanı olmuşsun bile!

Başarıyı yakalaman an meselesi!

Başarıyı işe bakış açında yapacağın ufak tefek değişikliklerle yakalayacaksın! Problem çözme yeteneğini, iletişim becerilerini, iş stratejilerini ve liderlik özelliklerini geliştirmeye yönelirsen başaramayacağın şey yok! Ve en önemlisi, daha sabırlı olmaya çalışabilirsin!

Biraz daha çalışırsan neden olmasın?

İyi bir iş insanının sahip olması gereken özelliklerin farkındasın, kendini daha da geliştirirsen sen de hedeflerine ulaşabilirsin! İletişim becerilerini geliştirip risk almaya yönelik düşüncelerini değiştirirsen, daha gözü kara davranıp olup bitene daha sabırlı yaklaşırsan ve tüm bu süreci sevmeyi öğrenirsen başaramayacağın şey yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
9
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
K

Olmuş bile! Sen iyi bir iş insanının sahip olması gereken niteliklerin büyük kısmına zaten sahipsin! Öngörülüsün, ne kadar risk alman gerektiğini biliyorsun,... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Biraz daha çalışırsan neden olmasın?