Görüş Bildir
Haberler
George R.R. Martin Yazsa Finali Farklı Olacak 5 Masal

George R.R. Martin Yazsa Finali Farklı Olacak 5 Masal

diazepam
12.06.2014 - 17:29 Son Güncelleme: 13.06.2014 - 12:58

Bildiğimiz çocuk masallarını, Game of Thrones serisinin yazarı George R.R. Martin yazsa nasıl olurdu diye düşündük.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Death of Snow White" (Pamuk Prenses'in Ölümü)

1. "Death of Snow White" (Pamuk Prenses'in Ölümü)

Pamuk prensesi öldürmesi için yollanan avcı, prensesi yakalar yakalamaz hiç düşünmeden onu öldürür kalbini sökerek kraliçeye götürürdü. Kraliçenin gözüne giren avcı daha sonra yedi cüceleri bulması için gönderilir, cücelerden altı tanesini katleder, bir tanesini kaçırırdı. Kaçan cüce pamuk prensesi öpmesi gereken prens ile işbirliği yapar ve kraliçenin ülkesine saldırırdı. Tam savaş kazanılacakken, cüce kılığına girmiş avcı prensin kafasını taşla ezerek galibiyeti kraliçeye kazandırırdı. Ardından avcı kraliçe ile evlenir, ancak bir av sırasında yaban domuzunun kurbanı olurdu.

2. "The Revenge of Hansel" (Hansel'in İntikamı)

2. "The Revenge of Hansel" (Hansel'in İntikamı)

Babaları kendilerini ikinci defa ormana bırakmak isterken Hansel yanında getirdiği ekmek bıçağı ile babasını tek hamlede öldürürdü. Evin yolunu söylemesi karşılığında kız kardeşi Gretel'i cadıya satar, ardından gidip üvey annesini öldürürdü. Daha sonra cadıyı bulur, stratejik bir evlilik yaparak kasabanın ardından da ülkenin hakimi olurdu. Yükseldikten sonra cadıyı öldürtür, kardeşi, Gretel anısına bir heykel diktirirdi.

3. "Blood Red" (Kan Kırmızı)

3. "Blood Red" (Kan Kırmızı)

Kırmızı başlıklı kız yola koyulmadan önce kendisine iki saat öğüt veren annesinin içeceğine zehir katardı. Yolda karşılaştığı kurda da zehirli ekmeklerden verir ancak kurt ekmeği yemiş numarası yaparak ölü taklidi yapar, ardından kırmızı başlıklı kızı tek hamlede parçalardı. Bunu gören avcı kurda büyükannenin evini bildiğini söyler işbirliği önerirdi. Kurt büyükanneyi yerken o da büyükannenin evini soyabilirdi. Bu fikri kabul eden kurt ile avcı büyük annenin evine gider, kapının açık olduğunu görünce eve girerlerdi. Kapının arkasına saklanmış olan büyükanne kurdu öldürür ve avcının dudaklarına yapışırdı. Meğer avcı ile büyükanne anlaşmalıymış. Zaferlerini kutlayacakken kırmızı başlıklı kızın savaşta olan babası dönerek, ikisi de içerideyken büyükannenin evini yakardı.

4. "God Damn Fairy" (Peri Anne)

4. "God Damn Fairy" (Peri Anne)

Külkedisi baloya gitmek için hazırlanan iki kardeşini yardım etmek maksadıyla girdiği odalarında boğazlarını keserek öldürür. Kaçmaya çalışan üvey annesini mutfakta öldürüp, cesedini şöminede yakardı. Kendisine yardım etmeye gelen periyi kandırıp, güzel esvaplar giyen külkedisi saraya gider ve prensin babasını ayartırdı. Kraliçeyi ve prensi öldürttüren külkedisi, aklına girdiği kral muhafızına kralı da öldürttükten sonra imparatorluğu ele geçirir. Ancak bütün bunları uzaktan ellerini ovuşturarak izleyen perinin kurduğu tuzak sonucu şatonun kulesinden düşerek (!) hayatını kaybederdi. Hükümdarlığı ele geçiren peri, bütün fareleri kaslı erkek yaparak keyifli keyifli hüküm sürerdi.

5. "The Frog Vizier" (Kurbağa Vezir)

5. "The Frog Vizier" (Kurbağa Vezir)

Prenses gölün kenarına indiğinde kendisine prens olduğunu söyleyen kurbağayı öper ve zehirlenerek ölür. Kurbağaya dublaj yaparak prensesi kandıran kralın kötü kalpli veziri, dudaklarına zehir sürdüğü kurbağa ile prensesi öldürdükten sonra, büyüyle prensese benzettiği kendi öz kızını saraya prenses diye sokar ve komşu prensliğin prensi ile evlendirir. Ayak oyunları ile kralı ve kraliçeyi de öldüren vezir, suçu kendi kızına atarak komşu prensliğe savaş açar. Hazırlıksız yakalanan prenslik 3 gün süren savaş sonucunda yenilir. Vezir kendi kızını ve prensi çarmıha gerdirir ve komşu prensliği de topraklarına katarak büyük bir imparatorluk kurar. Ancak bir gün yatağında yatarken zehirli kurbağa tarafından öpülerek öldürülür. Meğer öldürdüğü kral da gerçek kral değilmiş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
24
10
10
8
4
1