Görüş Bildir
Haberler
Gennady Timchenko Kimdir? Gennady Timchenko Kaç Yaşında ve Nereli? Gennady Timchenko Ne İş Yapıyor?

Gennady Timchenko Kimdir? Gennady Timchenko Kaç Yaşında ve Nereli? Gennady Timchenko Ne İş Yapıyor?

GNS
22.02.2022 - 17:34

Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan kriz tüm dünyanın dikkatini çeken ve gündemi en çok meşgul eden konular arasında. Putin'in Ukrayna'ya asker göndermesi ile birlikte İngiltere, 5 Rus bankası ve üç kişiye yaptırım uyguladığını açıkladı. Açıklamada yaptırım uygulanacağı ifade edilen isimlerden birinin de Gennady Timchenko olduğu görüldü Peki Gennady Timchenko kimdir? İngiltere'nin yaptırım uyguladığı Gennady Timchenko kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ukrayna - Rusya krizi devam ediyor. Putin'in Ukrayna'ya asker göndermesi büyük bir sorun yaşanmasına sebep oldu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna'nın işgal edilmesi sebebiyle 5 Rus bankasına ve üç kişiye yaptırım uygulanacağı açıklandı. Peki İngiltere'nin yaptırım uyguladığı Gennady Timchenko kimdir? Gennady Timchenko kaç yaşında ve nereli? Gennady Timchenko ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Gennady Timchenko Kimdir?

Gennady Timchenko Kimdir?

Gennady Nikolayevich Timchenko, 9 Kasım 1952'de doğmuştur. Enerji, ulaşım ve altyapı varlıkları üzerinde yatırım konusunda uzmanlaşmış ve özel yatırım grubu Volga Group'u kurmuştur. Önceki zamanlarda Gunvor Group'un ortak sahiplerinden biri olduğu bilinmektedir. 

15 Nisan 2021 itibariyle Timchenko, Milyarderler Endeksi'nde tahmini 19,5 Milyar ABD Doları servetiyle 96. sırada yer almış ve onu Rusya'daki en zengin 6. kişi yapmıştır. Kontinental Hokey Ligi Yönetim Kurulu Başkanı ve SKA Saint Petersburg buz hokeyi kulübünün Başkanı olarak tanınır.

2007 yılında Timchenko, Volga Group (Volga Resources Group) özel yatırım fonunu kurmuştur. Volga grubu, Rusya ve uluslararası varlıklarını enerji, ulaşım, altyapı, finansal hizmetler ve tüketici sektörlerinde yöneticilik yapmaktadır. 

Timchenko, Elena ile evlidir ve üç çocuk sahibidir. Mart 2014 itibariyle Timchenko Moskova, Rusya'da yaşamını sürdürürken, ailesi ise İsviçre'de yaşamaktadır.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın