Görüş Bildir
Haberler
Geniş Kitlelere İlham Kaynağı Olan Instagram Fenomenlerinin Beğenilen Stilleri

etiket Geniş Kitlelere İlham Kaynağı Olan Instagram Fenomenlerinin Beğenilen Stilleri

Nurseda Gerek
26.03.2022 - 13:51

Onlar sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri! Stil sahibi, eğlenceli ve keyiflendirici içerikleriyle takipçilerini etkileyen iddialı isimleri sizin için bir araya getirdik. Gelin, like yağmuruna tutulan fenomenlerin en beğenilen stillerini mercek altına alalım! 👇

 'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elif Hazal Tan

Elif Hazal Tan
www.instagram.com

Dijital dünyanın sevilen isimleri arasında yer alan Elif Hazal Tan, paylaşımları ile dikkat çeken kullanıcılar arasında yer alıyor. Yaşam tarzı, mizah anlayışı ve stiliyle sevilen güzel fenomen, özellikle sokak stiliyle büyük beğeni topluyor.

Elif Hazal, genellikle basic ama dikkat çekici parçaların başrolde yer aldığı kombinler yapıyor. Genellikle stilini trençkot modelleriyle tamamlayan Hazal, kış aylarında peluş çanta kullanmayı çok seviyor. 

Dilara Kurtulmuş

Dilara Kurtulmuş
www.instagram.com

Selena dizisi ile tanıdığımız Dilara Kurtulmuş, sosyal medya hesabını aktif kullanan oyunculardan. Güzel oyuncu taktığı takıştırdığı, sürdüğü sürüştürdüğü her şeyi kitlesi ile paylaşıyor! 

Dilara, günlük hayatta rahat ve eğlenceli kombinler yapmayı çok seviyor. Yer yer klasik kombinler oluşturan güzel oyuncu, en sık basic kazak modellerini tercih ediyor ve tatlı şapka modelleri ile kombinlerini tamamlıyor. 

Burcu Çakmak

Burcu Çakmak
www.instagram.com

Sosyal medyanın dikkat çeken isimleri arasında yer alan Burcu Çakmak, sakin yaşamı ve moda anlayışı ile beğeni toplamaya devam ediyor. Kitlesini her geçen gün genişletmekte olan güzel fenomen, en sık içerik üreten isimlerden.

Burcu, günlük kombinlerinde genellikle jean giyiyor ve stilini bluz modelleri ile tamamlıyor. Bu arada biz, onun günlük stilini çok beğeniyoruz doğrusu. 

Dilara Köse

Dilara Köse
www.instagram.com

Moda ve güzellik kategorilerinde içerikler üreten Dilara Köse, sosyal medyanın aktif simalarından. Güzel fenomen kitlesi ile zevklerini paylaşırken, aynı zamanda memnun kaldığı ürünleri öneri köşesinde öne çıkarıyor. 

Dilara, rahat ve renkli kombinler yapmayı çok seviyor. Jean tutkusunu kombinlerine yansıtan güzel fenomen, jean parçaların başrolde olduğu kombinler yapmayı çok seviyor.

Şule Arapoğlu

Şule Arapoğlu
www.instagram.com

Özgüveni ve samimiyeti ile öne çıkan Şule Arapoğlu, sosyal medyanın en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Güzel fenomen paylaşımlarında sık sık albino bireylere dair bilgiler paylaşırken, bir diğer yandan da yaşamına dair sevimli anları kitlesi ile buluşturuyor.

Şule'nin stili tam anlamıyla doğal ve rahat! Genellikle rahat giyinen güzel fenomen, kombinlerinde sık sık sweatshirt tercih ediyor ve kendine çok yakıştırıyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ezgi Dinç

Ezgi Dinç
www.instagram.com

Stiliyle takipçi kitlesine ilham kaynağı olan Ezgi Dinç, dijital dünyanın en sevilen isimlerinden biri. Güzel fenomen moda ve güzellik kategorilerinde öne çıkan işler yaparken, aynı zamanda güzelliğiyle de beğeni yağmuruna tutuluyor! 

Ezgi, stilinde trend ve klasik parçalara yer vermeyi çok seviyor. Kış aylarında uzun kaban kombinlerini, atkı modelleri ile tamamlıyor ve uyumlu bir görünüme imza atıyor! 

Mehves Duruk Tecimer

Mehves Duruk Tecimer
www.instagram.com

Stiliyle baş döndüren Mehves Duruk Tecimer, sosyal medyanın en sevilen isimlerinden biri. Güzel fenomen  hayatına dair pek çok anı kitlesi ile paylaşıyor ve stilinden ilham veren tüyoları gözler önüne seriyor.

Mehves, stilinde trend ve dikkat çekici parçalara yer vermeyi çok seviyor. Deri parçaları sık sık kullanan güzel fenomen, güneş gözlüğü olmadan kombin yapmıyor!

Dilek Gün

Dilek Gün
www.instagram.com

Spor rutini, beslenme alışkanlığı ve fit vücudu ile kitlesini kendine hayran bırakan Dilek Gün, dijital dünyanın ilham veren isimlerinden. Tüm bunların yanı sıra stiliyle de öne çıkan Dilek, trend ve klasik seçimleriyle dikkat çekiyor.

Dilek, stilinde genellikle trend ürünleri klasik parçalarla harmanlıyor. Güzel fenomen özellikle çanta konusunda hassas davranıyor ve baget çanta kullanmayı çok seviyor. 

Hülya Eryılmaz

Hülya Eryılmaz
www.instagram.com

Profili bahar bahçe kokan Hülya Eryılmaz, dijital dünyanın yükselen isimleri arasında yer alıyor. Güzel fenomen cilt bakımından saç bakımına, motivasyon paylaşımlarından moda tüyolarına dair pek çok bilgiyi takipçileri ile paylaşıyor. 

Hülya, stilinde trend ürünlere yer veriyor ve uyumlu renklerin başrolde olduğu kombinler oluşturuyor. Bu arada suni deri blazer ceket ve şapka kombinlemeyi çok sevdiğini söylemeden geçmek istemiyoruz. 

Ecem Ersen

Ecem Ersen
www.instagram.com

Feminen stiliyle öne çıkan Ecem Ersen, sosyal medyanın en iddialı kombinlerini oluşturuyor desek yanlış söylemiş olmayız. Güzel fenomen iddialı ve seksi parçaların başrolde olduğu kombinler yaparken, renklerden ilham almayı da unutmuyor!

Ecem, stilinde renkli ve iddialı parçalara yer vermeyi çok seviyor. Özellikle ton sür ton kombinler yapan güzel fenomen, sıkça uyumlu kombinler oluşturuyor. 

Benzer ürünler burada

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seda Çıtak

Seda Çıtak
www.instagram.com

Sosyal medyanın sevilen isimlerinden biri de başarılı hayatıyla öne çıkan Seda Çıtak! Güzel fenomen çocuk giyim alanında başarısı ile öne çıkarken, moda anlayışıyla da beğeni toplamaya devam ediyor.

Seda, stilinde sık sık trend ve havalı parçalara yöneliyor. Hemen hemen her kombininde aksesuar kullanan güzel fenomen, şapka kullanmayı çok seviyor.

Benzer şapka modellerine buradan ulaşabilirsiniz. 

Gamze Biran Yenigün

Gamze Biran Yenigün
www.instagram.com

Dijital dünyanın dikkat çeken hesaplarından birine sahip olan Gamze Biran Yenigün, geniş bir takipçi kitlesine sahip olan zevkli bir isim. Güzel fenomen yaşam tarzı, ince zevkleri ve moda anlayışıyla kitlesine ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Gamze stilinde güçlü ve kadınsı parçalar tercih etmeyi çok seviyor. Özellikle parizyen parçalara ağırlık veren Gamze, sık sık Fransız ressam beresi takıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mad Chemist

hepsi tek tip görünüyor ya kıyafetleri bile aynı tarz gibi