Görüş Bildir
Haberler
Fashion Week İstanbul'da Kim Ne Giydi?

etiket Fashion Week İstanbul'da Kim Ne Giydi?

Nurseda Gerek
19.03.2022 - 14:49

2022-2023 Sonbahar Kış tasarımlarının sergilendiği Fashion Week İstanbul, 20'den fazla tasarımcıyı ve yüzlerce modaseveri bir araya getirdi. Ses getiren tasarımcıların birbirinden iddialı defileleri, üç gün boyunca canlı ve dijital olmak üzere görücüsüyle buluştu. Fashion Week İstanbul kapsamında gerçekleştiren defilelerin yanı sıra katılımcıların görünümleri de sosyal medyaya damga vurdu. Gelin, Fashion Week İstanbul'da kim ne giymiş birlikte inceleyelim.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Selin Yağcıoğlu

Selin Yağcıoğlu
www.instagram.com

Sosyal medyanın dikkat çeken isimleri arasında yer alan Selin Yağcıoğlu, Fashion Week İstanbul'un konuşulan fenomenleri arasında yer aldı. Güzel fenomen Sudietuz markasına ait kombini ile oldukça iyi görünüyordu.

Selin'in crop montu, pileli eteği ve bantlı topuklu ayakkabısı bizce çok ama çok uyumlu görünüyor. Benzer bir kombin için seçtiğimiz ürünlere göz atabilirsiniz. İncelemek için tık tık

Sibil Çetinkaya

Sibil Çetinkaya
www.instagram.com

Dijital dünyanın en bilinen isimlerinden biri o! Sibil Çetinkaya, yaptığı kombinlerle Fashion Week İstanbul'un en çok konuşulan isimlerinden oldu. Güzel fenomen birbirinden farklı ve iddialı kombinleriyle sosyal medyada adından sıkça söz ettirdi. 

Sibil, Moda Haftası kapsamında farklı pek çok elbise giydi. Tüm görünümlerinin yanı sıra bizim favorimiz kuşkusuz CANSUXI imzalı boyundan bağlamalı saks mavisi elbisesi oldu. 

Benzer model, farklı renk bir ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.  

Gediz Sivri

Gediz Sivri
www.instagram.com

Gediz Sivri, Fashion Week İstanbul kapsamında düzenlenen Kick-off party görünümüyle gözlerimizden kalpler çıkarttı doğrusu. 

Güzel fenomen baştan aşağı siyah parçaları bir araya getirdiği trend bir görünümle karşımıza çıktı. Biz, güzel fenomenin parti görünümünü çok beğendik!

Benzer ürünler burada

Şule Makaroğlu

Şule Makaroğlu
www.instagram.com

Dijital dünyanın en dikkat çeken sarışınları arasında yer alan Şule Makaroğlu, Fashion Week İstanbul'da her zaman olduğu gibi şık ve feminen bir görünüme imza attı. Güzel fenomen pembenin en dikkat çeken rengini üzerinde taşırken, sivri burun topuklu ayakkabısıyla muhteşem bir uyum içindeydi. 

Güzel fenomen takım şıklığını en iyi taşıyan isimlerden. Bu arada Şule'nin ceketinin markası Zara. İncelemek isteyenler için ürünün linki burada.

Benzer model bir ürün burada

Nur Bilen Yavuzer

Nur Bilen Yavuzer
www.instagram.com

Sosyal medyanın güçlü kadınlarından biri de hiç kuşkusuz Nur Bilen Yavuzer! Güzel fenomen Fashion Week İstanbul'un merakla beklenen etkinliklerinden birine konuşmacı olarak katıldı. Başarılı fenomen marka yolcuğunu modaseverler ile buluşturdu. 

Konuşmacı olarak katıldığı gün sade ve trend bir görünüme imza atan Nur, stilindeki klasik dokunuşları gözler önüne serdi. 

Beğenenler için benzer bir gömlek modeli burada, benzer bir pantolon modeli burada

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Mina Ceran

Mina Ceran
www.instagram.com

Moda anlayışı ile sosyal medyanın dikkat çeken isimleri arasında yer alan Mina Ceran, Fashion Week İstanbul'un en konuşulan görünümlerinden birine imza attı! Merak edenler için bu göz alıcı görünüm Nihan Peker'e ait. 

Yeşilin benzersiz bir tonunu üzerinde taşıyan Mina'nın özellikle eldivenleri ile uyumu muhteşem! 

Muadil bir elbiseye buradan ulaşabilirsiniz. 

Şevval Şahin

Şevval Şahin
www.instagram.com

Katıldığı her geceye damga vuran Şevval Şahin, Fashion Week İstanbul'un en dikkat çeken isimlerinden biriydi. Özellikle katıldığı Fashion Week Kick Off Party'de giydiği gömleğe vurulduk doğrusu. 

Güzel modelin gömleğinin markası CANSUXI. Beğenenler için benzer bir ürünü buraya bıraktık. 

Bilge Yenigül

Bilge Yenigül
www.instagram.com

Dijital dünyanın en güzel isimleri arasında yer alan Bile Yenigül, Fashion Week İstanbul'un en ilginç kombinlerinden biri ile karşımıza çıktı. Bağlamalı üst ve ceket ile alışılmışın dışında bir kombine imza atan Bilge, etek seçimiyle de oldukça farklı ve dikkat çekici görünüyor doğrusu.  

Merak edenler için Bilge'nin bağlamalı üstünün markası Tiny. Ürünü incelemek isteyenler buraya tıklayabilir. 

Samira Schöffel

Samira Schöffel
www.instagram.com

Her seferinde klasik, sade ve özenli görünen Samire Schöffel, katıldığı Fashion Week İstanbul Kick Off Party'de yine alıştığımız görünümünden uzak değildi. Güzel fenomen klasik ama özenli kombini ile gözlerimizden kalpler çıkarttı doğrusu.

Samira'nın kombininde yer alan parçaların benzerlerini sizin için bulduk. İncelemek için buraya tıklamanız yeterli. 

Eliz Findik

Eliz Findik
www.instagram.com

Sosyal medyanın sevilen isimleri arasında yer alan başarılı fenomen Eliz Fındık, Fashion Week İstanbul'un en tatlı görünümlerinden birine imza attı. Güzel fenomen pembe kabarık mini elbisesi ile Soho House İstanbul'da adeta bir prenses gibi süzüldü. 

Eliz'in kabarık kollu mini pembe elbisesinin markası ROTATE. Beğenenler için benzer modelleri buraya bıraktık. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Zeynep Nazlı Sabancı

Zeynep Nazlı Sabancı
www.instagram.com

Sosyetenin gözdesi Zeynep Nazlı Sabancı, Fashion Week İstanbul'un en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Nazlı, giydiği pembe tüylü elbise ile sade ve bir o kadar göz alıcı görünüyordu. 

Bu arada Nazlı'nın elbisesi Nihan Peker imzalı. Benzer renk, farklı model bir ürüne buradan ulaşabilirsiniz. 

Hadise & Derya Açıkgöz

Hadise & Derya Açıkgöz
www.instagram.com

Yüksek moda zevki ile adından sıkça söz ettiren Hadise, tasarımcı kız kardeşi Derya Açıkgöz ile Fashion Week İstanbul'un dikkat çekenleri arasında yer aldı. Açıkgöz kardeşler Nihan Peker'in canlı defilesi için yerlerini alırken, kombinleriyle fazlasıyla konuşuldu.

Hadise'nin kombini tabii ki de Nihan Peker imzalı. Benzer bir kombin oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Derya'nın elbisesine benzer bir elbise içinse buraya tıklamanız yeterli. 

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
5
4
2
2
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın