Görüş Bildir
Haberler
TV
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi Fragman

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi Fragman

Müge Kakşi
29.07.2022 - 18:48

İlk bölümü 21 Temmuz 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkan BKM imzalı SHOW TV'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin heyecanla beklenen fragmanı da yayınladı. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı ve yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu SHOW TV'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi kısa sürede dikkat çekmeyi başardı. Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. Bölüm 1. Fragman | "En tehlikeli düşman tanımadığın düşmandır!"

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Son Bölümde Ne Oldu?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Son Bölümde Ne Oldu?

Karabayır Lisesi'ne yeni gelen Sadi Payaslı herkeste bir merak uyandırmıştır. Sadi Payaslı'nın Araz'la yaşadığı olay sonucunda okulun yeni efsanelerinden biri haline gelir. Araz bu durum karşısında oldukça öfkelidir ve okula yeni gelen beşlinin neden ve nereden geldiğini öğrenmeye çalışır. Müdürden istediği bilgiyi alamayan Araz bir plan yapar.

Öte yandan Aylin, Melek, Mert, Can ve Zülfikar özgürlüklerinin tadını henüz çıkaramadan ailevi işlerle uğraşmaya başlarlar. Diğer tarafta Sadi Payaslı ise ilk gününden okuldaki olaylarla, İstanbul'daki hayata ve Songül'e alışmaya çalışır. Songül'ün trafik şubede işe başlamasının ardından ikilinin hayatları düzene girmeye başlamıştır fakat sürekli kavga ederler. Bu kavgaların onları daha da yakınlaştırdığından henüz haberleri yoktur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın