Görüş Bildir
Haberler
TV
Geçtiğimiz Haftanın En Popüler Dizileri Açıklandı: Zirvede Hangi Yapım Var?

Geçtiğimiz Haftanın En Popüler Dizileri Açıklandı: Zirvede Hangi Yapım Var?

Elif
09.11.2022 - 21:37

Ekranların en çok izlenen kanallarında her gün birbirinden başarılı yapımlar yayınlanıyor. Reyting mücadelesi sadece televizyonda değil, aynı zamanda sosyal medyada da yaşanıyor. ADBA TV ise geçen haftanın en çok konuşulan yapımlarını açıkladı. Detaylar içeriğimizde👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

10) Bir Peri Masalı

10) Bir Peri Masalı

FOX TV'nin Medyapım imzalı dizisi Bir Peri Masalı, her hafta çarşamba günü saat 20:00'da ekranlara geliyor. Dizi, normal bir hayat süren Zeynep'in bir çanta dolusu para bulduktan sonra yaşadığı olayları konu alıyor.

9) Gecenin Ucunda

9) Gecenin Ucunda

Star TV'nin TMC Film imzalı dizisi Gecenin Ucunda, her hafta çarşamba günü, saat 20:00'da izleyicilerle buluşuyor. Kendisini bulmak için yola çıkan Macide'nin hiç bilmediği bir ailenin içine girmesini konu alıyor.

8) Gelsin Hayat Bildiği Gibi

8) Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Show TV'nin BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, her hafta pazar günü, saat 20:00'da izleyicilerle buluşuyor. Dizi, geçmişini arkasında bırakan ve Karabayır Lisesi'ne atanan Sadi Payaslı'nın hikayesini konu alıyor.

7) Yargı

7) Yargı

Kanal D'nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, her hafta pazar günü, saat 20:00'da ekranlara geliyor. Dizi, kural tanımaz bir avukat olan Ceylin ile Savcı Ilgaz'ın yollarının kesişmesinden sonra yaşanan olayları konu alıyor.

6) Tozluyaka

6) Tozluyaka

FOX TV'nin NTC imzalı dizisi Tozluyaka, her hafta pazar günü, saat 20:00'da ekranlara geliyor. Dizi, her biri farklı hayattan gelen gençlerin dostluğunu ve birlik olmalarını konu alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5) Yalı Çapkını

5) Yalı Çapkını

Star TV'nin OMG imzalı dizisi Yalı Çapkını, her hafta cuma günü, saat 20:00'da izleyicilerle buluşuyor. Dizi, Gaziantepli Korhan ailesinin torunu olan Ferit'in memleketten bir kızla evlendirilmesini ve ardından gelişen yaşananları konu alıyor.

4) Duy Beni

4) Duy Beni

Star TV'nin Süreç Film imzalı dizisi Duy Beni, her hafta perşembe günü, saat 20:00'da ekranlara geliyor. Dizi, orta sınıf bir ailede yaşayan Ekim'in okula giderken arkadaşı Leyla'ya araba çarpmasını ve ardından yaşanan gelişmeleri konu alıyor.

3) Yürek Çıkmazı

3) Yürek Çıkmazı

TRT1'in Gold Film imzalı dizisi Yürek Çıkmazı, her hafta salı günü, saat 20:00'da izleyicilerle buluşuyor. Dizi, alkol bağımlısı ve psikolojik sorun yaşayan bir adamın ve tek başına çocuklarına bakmaya çalışan bir kadının hayatını konu alıyor.

2) Kızılcık Şerbeti

2) Kızılcık Şerbeti

Show TV'nin Gold Film imzalı dizisi Kızılcık Şerbeti, her hafta çarşamba günü, saat 20:00'da ekranlara geliyor. Dizi, iyi bir eğitimci olan Kıvılcım'ın kızı Doğa'nın yaşam tarzından farklı bir ailenin oğluyla evlenmesini ve gelişen olayları konu alıyor.

1) Tuzak

1) Tuzak

TV8'in Acun ve Fabrika Yapım ortaklı dizisi Tuzak, her hafta çarşamba günü, saat 20:00'da izleyicilerle buluşuyor. Dizi, bir adamın zengin ve güçlü bir aileden intikam almasını konu alıyor.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yılmaz

Yargı'nın son bölümünde siren çalarak 10Kasım'ı anmaları takdire şayan bir hareketti.. Teşekkürler ❤️