Görüş Bildir
Haberler
TV
Geçtiğimiz Haftanın En Çok Konuşulan Dizi ve Yarışmaları Açıklandı: İlk Sırada Hangi Yapım Var?

Geçtiğimiz Haftanın En Çok Konuşulan Dizi ve Yarışmaları Açıklandı: İlk Sırada Hangi Yapım Var?

Elif
27.09.2022 - 21:33

Hemen her akşam televizyonda birbirinden başarılı diziler ve yarışmalar yayınlanıyor. Bazıları geçen sezondan devam ederken bazıları ise ilk defa izleyiciyle buluşuyor. Her hafta sosyal medya reytinglerini açıklayan ADBA ,19- 25 Eylül haftasının en çok konuşulan yapımlarını açıkladı. Bazı yapımların ise geçen haftada sırası değişmedi. Geçen hafta en çok konuşulan yapımlara gelin birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10) Baba

10) Baba

Show TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Baba dizisinin başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş ve Özge Yağız gibi isimler bulunuyor.

9) Yalı Çapkını

9) Yalı Çapkını

STAR TV'de yayınlanmaya başlanan OGM Pictures imzalı yeni dizi Yalı Çapkını'nın başrollerinde Afra Saraçoğlu, Beril Pozam, Gülçin Şantırcıoğlu, Mert Ramazan Demir gibi oyuncular yer alıyor.

8) Alparslan Büyük Selçuklu

8) Alparslan Büyük Selçuklu

TRT1 ekranlarında yayınlanan Aklli Film imzalı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrollerinde Fahriye Evcen, Barış Arduç, Kayra Aleyna Zabcı gibi isimler bulunuyor.

7) Kardeşlerim

7) Kardeşlerim

ATV ekranlarında yayınlanan NG Medya imzalı dizisinin başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Onur Seyit Yaran gibi isimler bulunuyor.

6) Gönül Dağı

6) Gönül Dağı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisinin başrollerinde Berk Atan, Nazlı Pınar Kaya, Ecem Özkaya, Gülhan Tekin gibi isimler bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5) Yargı

5) Yargı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Yargı dizisinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Mehmet Yılmaz Ak, Şükran Ovalı, Uğur Arslan gibi isimler bulunuyor.

4) MasterChef Türkiye 2022

4) MasterChef Türkiye 2022

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımı MasterChef Türkiye; Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya jüriliğinden oluşan yemek konseptli yarışma programı.

3) Gelsin Hayat Bildiği Gibi

3) Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Show TV ekranlarından yayınlanan BKM imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş gibi oyuncular bulunuyor.

2) Tozlu Yaka

2) Tozlu Yaka

FOX TV ekranlarından yayınlanan NTC Medya imzalı Tozlu Yaka dizisinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı otururken başrollerinde Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Emre Kınay, Cemre Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

1) Duy Beni

1) Duy Beni

STAR TV ekranlarından yayınlanan Süreç Film imzalı Duy Beni dizisinin yönetmen koltuğunda Ali Balcı otururken başrollerinde Berk Hakman, Rabia Soytürk, Sümeyye Aydoğan gibi isimler bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
6
4
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilan Bayram

Dizi tarihimizin en cringe listelerinde başı çeken dizinin 1. sırada ne işi var Allah aşkına?

nami

1. sıra şaka mı