Görüş Bildir
Haberler
Geçirdiği Kalp Kriziyle Hepimizi Korkutan Gökhan Özen, Meğer 2005 Yılında Hapishanede Yatmış!

Geçirdiği Kalp Kriziyle Hepimizi Korkutan Gökhan Özen, Meğer 2005 Yılında Hapishanede Yatmış!

28.12.2022 - 06:47

2000'li yılların popüler şarkıcısı Gökhan Özen o dönemler genç kızların sevgilisiydi. Civciv albümü ile satış rekorları kıran ünlü şarkıcı bugünlere öyle kolay gelmedi tabii! Gelin, Gökhan Özen'in müzik kariyerini, aşk hayatını, hapse giriş nedenini, hakkında ilk defa duyacağınız bilgileri hep birlikte ele alalım. İşte ünlü şarkıcı hakkında şaşırtıcı o detaylar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü şarkıcı aslen Trabzonluymuş.

Ünlü şarkıcı aslen Trabzonluymuş.

29 Kasım 1979 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Gökhan Özen müziğe olan ilgisini çok küçük yaşlarda fark etmiş. 6 yaşındayken Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu sınavlarına giren ünlü şarkıcı, sınavdan büyük bir başarı elde etmiş. Koroda faaliyet gösteren Gökhan Özen, dünya çapında klasikleşmiş opera eserlerini de 3 yıl boyunca koroda seslendirmiş. Bununla da sınırlı kalmayıp Ankara Radyosu'nda da eğitim almaya başlamış.

1996 yılında radyoculuk yapmaya başladı.

1996 yılında radyoculuk yapmaya başladı.

16 yaşındayken 'Gökhan Özen'le Canlı Canlı' radyo yayınında çalışmaya başladı ve dört yıl boyunca çalışmalarını sürdürdü. Yayın esnasında gelen istek parçaları seslendirdiği için giderek tanınmaya başladı. Çeşitli radyo kanallarında çalışan Gökhan Özen, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve sonunda albüm teklifi aldı. 2000 yılında ilk albümü olan Özelsin'i piyasaya sürdü. Çoğunlukla şarkılarını kendi yazıp besteleyen ünlü şarkıcı, parçalarıyla hit olmayı başardı. Dillere pelesenk olan şarkılarıyla çok sayıda ödülün de sahibi oldu.

Onu yalnızca müzik sektöründe görmedik tabii.

Onu yalnızca müzik sektöründe görmedik tabii.

Başarı merdivenlerini birer birer tırmanan Gökhan Özen, müzik dünyasının dışına çıktı ve oyunculuğa da yöneldi. 2006 yılının en popüler dizilerinden biri olan Sevda Çiçeği dizisinin başrolünde yer aldı. Yalan Dünya, Yıldız Masalı dizileriyle ekranlarda görmeye devam ettiğimiz Özen, Selena dizisine de konuk oyuncu oldu. 2009 yılında Süperstar yarışmasında jüri üyeliği yaptı.

Oyunculuğa devam etmeyi düşünürmüş.

Oyunculuğa devam etmeyi düşünürmüş.

Gökhan Özen asıl mesleği olmadığı hâlde oyunculuğu da çok sevdiğini belirtiyor. 'Sette olmak çok güzel. Çok güzel anılar biriktirdim. Bu güzel anıları yeniden yaşamayı çok isterim. Ama o yıl bu yıl değil. İlerleyen dönemlerde güzel bir senaryoda bir yapımcı arkadaşımla birlikte bir projenin içinde olmak isterim.' diyen ünlü şarkıcı, aynı zamanda bir gün sinema filminde de yer almak istediğini açıkladı.

Gelelim ünlü şarkıcının aşk hayatına!

Gelelim ünlü şarkıcının aşk hayatına!

2010 yılında Selen Sevigen ile evlenen Gökhan Özen'in bu evliliğinden iki kızı oldu. Çift altı yıllık evliliklerini noktalama kararı alarak 2016 yılında boşandı. Özen bir daha asla evlenmeyeceğini şu sözlerle dile getirdi: 'Asla evlilik düşünmüyorum. Bunun eksikliğini de hissetmiyorum. Eğer mesele aile kurmaksa benim zaten bir ailem var. Çocuklarım benim ailem. Konsantrasyonum başka alanlar üzerine.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hapse girmesi sevenlerini çok şaşırttı!

Hapse girmesi sevenlerini çok şaşırttı!

Gökhan Özen'in hapishane macerasını pek çok kişi bilmiyordur diye tahmin ediyoruz. Ünlü şarkıcı şöhreti yakaladığı dönemin başlarındayken 2005 yılında Kuaför Mehmet Gülsüm'ün kaçırılarak şiddete maruz kalması suçundan tutuklandı. Yaşanan olayda suça teşvik ettiği nedeniyle iki ay cezaevinde yattı.

"Televizyon dünyasını hayatımdan on sene önce çıkardım."

"Televizyon dünyasını hayatımdan on sene önce çıkardım."

Televizyondan uzaklaştığını ifade eden Gökhan Özen, yalnızca güvendiği arkadaşlarının programlarına konuk oluyormuş. 'Televizyon programları beni doğru yansıtmıyor. Senede bir, güvendiğim dostlarımın programlarına konuk oluyorum. Onun dışında hiç yer almayı düşünmüyorum. Böyle gayet mutluyum. Bu sayede hayatımda üretkenliğimi olumsuz yönde etkileyebilecek bir durumla karşı karşıya kalmıyorum.'

"Sanat camiasından kimseye küs değilim."

"Sanat camiasından kimseye küs değilim."

Zaman zaman sanat camiasında kırgınlıkların olabileceğini söyleyen şarkıcı hiç kimseyle dargın olmadığını söylüyor. 'Kindar bir adam değilim. Tek tek isim saymama gerek yok. Şunu söyleyebilirim ki kimseyle küs değilim. Çok ağır şeyler yaşadığım insanlarla bile dargın değilim. Herkesle aramdaki mesafe eşit. Sanat camiasından benimle bir şey paylaşmak isteyenlere kapım her zaman açık.'

Şarkılarını neden kimseye emanet etmediğini açıkladı.

Şarkılarını neden kimseye emanet etmediğini açıkladı.

'En iyisini ben yaparım mantığıyla yola çıkmıyorum. Ama bir işin en çok içime sinecek hâlini ben biliyorum. Uzun yıllardır aranje yaptığım için çabucak hallediyorum. Hiçbir aranjör benim kadar uğraşmaz. Aranjör bir şarkıyı 10 günde bitiriyorsa ben 8 ayda bitiriyorum.' diyen Gökhan Özen, şarkılarına ne kadar emek verdiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Özen, kalp krizi geçirmesiyle gündeme geldi.

Özen, kalp krizi geçirmesiyle gündeme geldi.

Evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yapılan kontrollerin ardından Gökhan Özen'in taburcu edildiği aktarıldı. Ünlü şarkıcıya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kariyerinde başarılar diliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
7
6
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rendan34

Hapisanede yattığını çoğu kişi bilmiyordur derken? 2022 yılında doğduysanız bilmezsiniz evet.