Görüş Bildir
Haberler
70 Kilo Veren Uraz Kaygılaroğlu'dan Röfleli Murat Boz'a! İşte Çok Yakışıklı/Güzel Bulunan Ünlülerin Eski Hâli

70 Kilo Veren Uraz Kaygılaroğlu'dan Röfleli Murat Boz'a! İşte Çok Yakışıklı/Güzel Bulunan Ünlülerin Eski Hâli

12.12.2022 - 08:02

Birçok ünlü ismi ekranda gördüğümüzde dış görünüşlerinin ne kadar güzel olduğunu düşünüyoruz. Peki bu ünlü isimler eskiden de bu kadar güzel ya da yakışıklı mıydı? Her geçen gün hayran kitlesi artan oyuncuların ya da mankenlerin bundan yıllar önceki hâlleri de oldukça merak ediliyor. Gelin, Türkiye'nin en sevilen ünlülerinin eski hâllerini mercek altına alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bülent Ersoy'un beğenmediği Kıvanç Tatlıtuğ.

Bülent Ersoy'un beğenmediği Kıvanç Tatlıtuğ.

2002 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of World yarışmalarıyla adını duyuran Kıvanç Tatlıtuğ'un kariyeri annesi sayesinde başladı. Oğlunun fotoğraflarıyla sokakta gördüğü bir mankenlik ilanına başvuran annesi, bugün ekranların en yetenekli oyuncusunun yolunu açmış. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ, mankenliğinin ilk yıllarında bugünkü kadar yoğun bir ilgi görmüyordu. Ünlü oyuncunun saçları ve kaşları şimdikinden çok daha sarıydı. Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, klibinde oynaması için bir erkek manken aradığında seçmelere katılanlar arasında Kıvanç Tatlıtuğ da vardı. Diva, Kıvanç Tatlıtuğ için 'Bu çocuk bebek gibi, ben esmer istiyorum.' diyerek seçmelerdeki herkesi güldürdü.

Şimdilerde gündüz kuşağı programlarıyla karşımıza çıkan Çağla Şikel.

Şimdilerde gündüz kuşağı programlarıyla karşımıza çıkan Çağla Şikel.

Miss Turkey ve Miss World yarışmalarında aldığı derecelerle hayatımıza giren Çağla Şıkel, şimdilerde hep sarı renkte kullandığı saçını o dönemler daha koyu tonlarda kullanıyordu. Cennet Mahallesi dizisinde canlandırdığı Sultan karakteriyle büyük bir üne kavuşan ve beraberinde gündüz kuşağı programlarında sunuculuk yapmaya başlayan Şıkel, güzelliğinden bir şey kaybetmemiş olsa da artık gençlik yıllarından daha farklı bir görünüme sahip.

Görenler şaşkın! "Canburger" namıyla ün salan Uraz Kaygılaroğlu.

Görenler şaşkın! "Canburger" namıyla ün salan Uraz Kaygılaroğlu.

Kızıyla kurduğu iletişimle dikkat çeken ve oynadığı son rollerle yoğun ilgi gören Uraz Kaygılaroğlu, ekranlarda ilk kez karşımıza çıktığında oldukça kiloluydu. Oyunculuğa 'Milyonda Bir' adlı diziyle başlayan Kaygılaroğlu, 'Pis Yedili' dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu. Dizide canlandırdığı karakter içinse kilosu nedeniyle 'Canburger' lakabı kullanılıyordu. 35 yaşındaki yakışıklı oyuncu, hiçbir operasyon geçirmeden 70 kilo vererek yepyeni bir görünüme kavuştu.

İlk rolünü Hayat Bilgisi'nde oynayan Gökçe Bahadır.

İlk rolünü Hayat Bilgisi'nde oynayan Gökçe Bahadır.

Bir çoğumuz onu 'Yaprak Dökümü'ndeki Leyla karakteriyle tanısak da oyunculuğa ilk olarak Hayat Bilgisi dizisiyle başladı. Geçtiğimiz aylarda müzisyen Emir Aksoy'la dünyaevine giren başarılı oyuncunun geçmişte daha ince bir kaş tercih ettiği görülüyor. Ayrıca dudakları ve yüz hatlarında da yıllar geçtikçe bazı değişimler olmuş. Ne kadarı estetiktir bilinmez ama ünlü oyuncunun değişim yaşadığı bir gerçek!

Türkiye'nin en karizmatik erkeklerinden olan Kenan İmirzalıoğlu.

Türkiye'nin en karizmatik erkeklerinden olan Kenan İmirzalıoğlu.

Sinem Kobal'la mutlu bir evliliği sürdüren iki kız babası Kenan İmirzalıoğlu, şöhreti yakaladığı ilk yıllardan itibaren genç kızların hayallerini süslüyor. Özellikle rol aldığı 'Ezel' dizisiyle adını daha büyük bir kitleye duyurmayı başaran İmirzalıoğlu'nun gençlik fotoğrafını görenler gözlerine inanamıyor ve 'Hâlâ umudum var.' diyor. Yaş aldıkça yüz hatları belirginleşen İmirzalıoğlu, Türkiye'nin tartışmasız en karizmatik ünlüleri arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaş aldıkça güzelleşen Mine Tugay.

Yaş aldıkça güzelleşen Mine Tugay.

Güzelliğiyle dillere destan Mine Tugay'ın estetiksiz görüntüleri bir dönem sosyal medyada çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncunun henüz bakır renginde kullanmadığı saçları ve burun yapısı görenleri şaşkına çevirdi. Yıllar içinde epey değişim yaşayan Mine Tugay, şimdi hem setlerin aranan oyuncusu hem Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri.

Genç kızların daimi sevgilisi Murat Boz.

Genç kızların daimi sevgilisi Murat Boz.

O Ses Türkiye'nin sevilen jüri üyesi Murat Boz, müziğe ilk adım attığı günlerden bugüne değişimiyle göz kamaştırıyor. Yakışıklı popçunun röfleli saç stili oldukça değişmiş ve ayrıca yaş aldıkça yüz hatları yerine oturmuş. Saçlarının arasında farklı geçişler kullanan Boz'un gençlik fotoğrafını görenlerden bazıları onun değişimini çok beğeniyor. Geçtiğimiz günlerde saçına da işlem yaptırdığı öğrenilen Boz, yıllar önce Beyaz Show'a katılan Megan Fox tarafından Justin Timberlake'ten daha yakışıklı olduğu yönünde bir övgü bile almıştı.

Son günlerde adı gündemden düşmeyen isim Hadise.

Son günlerde adı gündemden düşmeyen isim Hadise.

Son dönemin en gözde isimlerinden Hadise, uzun yıllardır şarkılarıyla hayatımızda. Hadise'nin küçük yaştan itibaren müzikle ilgilenmesi, beraberinde birçok video ve fotoğrafının da kayıt altında olmasına yardımcı oldu. Katıldığı bir müzik yarışmasında çekilen görüntüler de buna dâhil. Videoda henüz 17-18 yaşlarında olan güzel şarkıcı, yaşadığı değişimle herkesi şaşırttı. Hayatının birçok döneminde sarı saç rengini tercih eden başarılı şarkıcının geçmişte botoks uygulaması yaptırdığı biliniyor. Özellikle kaş şeklini değiştiren Hadise'nin dudak dolgusu da epey konuşuldu. Peki, siz ünlü isimlerin yaşadığı bu değişimler hakkında neler düşünüyorsunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın