Görüş Bildir
Haberler
TV
Gecenin Kraliçesi Dizisinin İkinci Bölümünü İzlerken Aklımda Dolaşan Düşünceler

etiket Gecenin Kraliçesi Dizisinin İkinci Bölümünü İzlerken Aklımda Dolaşan Düşünceler

diazepam
20.01.2016 - 14:41

Dizinin ikinci bölümünü izlemek için ekranın başına geçtim. Ağır ağır hareket ediyorum ki özet bitsin... Aa o da ne özetsizmiş! Ben şok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hah klasik Türk dizisi hastalığı burada da ortaya çıktı, hizmetliler, hala, vs. kapı dinleme peşinde.

Dizinin daha ikinci bölümü ama flashback’ten kafamı kaldıramıyorum. Tamam 4 yıl atladınız ama ben henüz bir bölüm geçtim az insaf!

Aa yönetmen Taylan biraderlermiş, şimdi anlaşıldı flashback’lerin ve ağır çekimlerin sırrı.

Durup durup “Fransızdır böyle şeylere takılmaz dedim, ama senin Türk yanın ağır basmış anlaşılan” lafına gülüyorum, olm insan niyetini bu kadar açık eder mi?

Kartal ile Selin’in ilk tanışmasında yüzlerine bir tek ben mi dikkat ediyorum? Aziz 2 saniye görse yüzlerini “bunlar kesin sevişmiş!” derdi, ama kısmet işte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yemek masasına bak! Kara lahana çorbası servis ediliyor ama düzen Victoria tarzında. Kahvaltıda da portakal suyu vardır kesin (evet, varmış hem de koca bir sürahi)

Aziz, Selin’i aradı, “hazırlan adam yolladım seni alacaklar, sana Aziz Alkan’ı göstereceğim” deyip telefonu kapattı… Yahu bir hal hatır sor, müsait misin de, bugün işin yoksa falan de, bu nedir be?!

Oha, Aziz’in oğlu Mert rolünde Ramsay Bolton var!!

Bu Aziz’in ergen halleri ne olacak? Daha ikinci buluşmada “gözüm senden başkasını görmüyor” edebiyatına başladı. Hanımın öldüğünden beri hiç dışarı çıkmadın mı be adam?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hah sinsi hala, Hüma… İsme bak, Aşk-ı Memnu’daki halanın adı da Arsen’di, hemen Selin’e zengin avcısı yaftasını yapıştırdı. Yahu sen ağabeyine bak, buldumcuk budalası olmuş.

Sürekli Selin’in saçına ve gözüne yapılan iltifatlar ürün yerleştirme gibi kokuyor. Her önüne gelen kızın gözlerini övüyor tamam anladık, Meryem Uzerli kendi adıyla göz makyaj ürünleri çıkardı.

Ya Uğur Polat ne kadar acayip yaşlanmış? Sanki dizide atlanan dört yıl, adamın da ömründen gitmiş gibi.

Kızı iş yerine götürdü, ben buradan geldim, böyle büyüdüm, hisselerim bu kadar pahalı diye hava atıyor… Kaldı mı bu hala ya?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aha Aziz şimdi de Selin’i kendine özel yaptırdığı mezara götürdü… “Seninle tanışana kadar ben bu mezarda yatıyormuşum meğer” olayı iyiymiş, denemek lazım. Bir mezar taşı kaç para acaba?

Ulan halanı kocası Sümbül Ağa’ymış ya, şimdi fark ettim.

Bu dizilerde erkek karakterlerin ismi neden bu kadar karizmatik olmak zorunda? Kartal Bey, Ayaz ağa, Yaman, Poyraz… Eğer Aşk-ı Memnu romanını Halit Ziya Uşaklıgil yazmamış olsaydı, Behlül'ün adı kesinlikle Taylan olurdu.

Ya adam liseli gibi, işi kırıp kızla geziyor milyonluk anlaşma yattı. Aziz’in ruhu 17 yaşında, maksimum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evlatlığının adı Kartal, öz oğluna Mert ismini koymuşsun, çocuk tabii ki ezik olur. Ona da Civan, Karayel, Pars, vb. bir isim koysana çocuk esip gürlesin. Sonra böyle dizlerinde ağlar bebek gibi.

Kartal ile Selin’in her karşılaşmada suratlarının bir karış olması devam ediyor, yahu kimse fark etmiyor mu? Bunlar tanıyor birbirini!!

Allaaah Kartal’daki “ben senin vicdanınım” edebiyatı güzeldi, bunu da deneyeyim kesin tutar. Ama üzerinden zaman geçsin biraz.

Ay ay ay, sen bir Aziz Alkan yetiştirdin dedi ya, ben bunu dayıma kesin satarım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yalıların, yatların, lüks araçların, holding binalarının kirası kaç para tutuyor acaba? Neredeyse ayakları toprağa basmıyor sürekli granit, mermer, araba paspası üzerindeler.

Gittikleri kulübe bak… Ben de İstanbul’dayım nerede böyle kulüpler yahu? Acaba dizi için özel mi yapıldı?

Kartal’ın karısı kesin manyak, tedavi görmesi lazım, gece uykuda insanın üzerine kaynar su döküp ardından penisini kesecek kadın tipi var.

Aziz “ailem benim her şeyim, onlar için yapmayacağım şey yoktur” dedikten yarım saat sonra, “sen iste hepsiyle köprüleri atarım” dedi, ne tutarlılık bu Aziz gözlerim yaşardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahahahahah bu Meryem bir türlü aksanı oturtamadı, tülete gidip geliyorum dedi yahu, tülete nedir? (tuvalete)

Ooo Mert’teki cesarete bak, daha sabah babasının kollarında ağlıyordu şimdi Selin’e saatin 500 dolar eder diyor. Gerçi iltifat mı yergi mi anlamadım, Türkiye şartlarında 500 dolar iyi para.

Dört yıl önce “o kızı gönder bir daha gelmesin” diyen çakal kanka, şimdi de seviyorsunuz birbirinizi, git konuş, anlat derdini, onu kazan, vs. diyor. Böylelerinden uzak duracaksın insanın burnunu boka batırır bu gibiler.

Şu drone’lar çıktı çıkalı İstanbul’un havadan görüntüsüne doyduk çok şükür.

Selin’in oteline gelen kapıyı açıp giriyor, bu otelde kapıların kilitleri mi bozuk? İten açıyor ne iş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özel dedektifin sürekli bir şeyler yiyor olması Amerikan polislerine özenmesinden midir acaba?

Emre denen Kartal’ın kankası Selin’i nasıl eliyle koymuş gibi buldu? Kızın Yıldız Parkı’nda olacağını nasıl bildi de, gelip tam yanına park edip hemen yanına ilişti? Kızda GPRS olabilir?

Aziz’in sürekli Müzeyyen Senar dinlemesi = Kadir İnanır’ın mafya olduğu dizide hiçbir Cuma namazını kaçırmaması

Aha yiner Meryem’in gözleri, Aziz “bu güzel mavi gözler sebebi Aziz Alkan olan tek damla yaş dökmeyecek” dedi, bak bu laf da güzel bunu da kullanırım not alayım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kartal karısına bana portakal suyu sıksana dedi, kadın gitti, döndüğünde koca bir bardak portakal suyu vardı elinde ama Kartal gitmişti… Kadın “Kartal neredesin, elma suyunu getirdim” dedi. Kimse fark etmedi mi “elma suyu” dediğini?

Yuh! finale bak, Hürrem’den esintiler mi görüyorum? Vay vay vay…

Yahu Kartal, kız aynı odayı tutmuş biraz uyansana be kardeşim!

A çabuk bitti… Özetsiz olunca dizinin nasıl geçtiğini anlamıyor insan.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
381
231
171
26
17
16
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
iremoy

Ben balık şeklinde çay poşetlerinin galerisini yaptım yayınlamadınız. Adam iç sesini yazmış, koymuşsunuz. Onedioda da torpil mi dönüyor vay arkadaş

Mr Logical

Torpil var mı bilemem de galerilerinin yayınlanması biraz zor. Ne kadar özgün veya iyi olduğunun pek bir önemi yok...

Esmer Nur

ben az önce ne okudum

Ezgi

okudumda niye okudum bende bilmiyorum sayende 3 dakikamı boş bir içeriğe harcadım 1 dakikamıda yoruma harcıyorum zaten izlenebilitesi olmayan bi dizi bi kaç ... Devamını Gör

diazepam

Başka bir işim vardı da ben mi unuttum? Bunu yazacağıma ne yapsaydım misal? Deyin de bi dahakine onu yapayım.