Görüş Bildir
Haberler
TV
Geçen Haftanın En Çok Konuşulan Dizi ve Yarışmaları Açıklandı: İlk Sırada Hangi Yapım Var?

Geçen Haftanın En Çok Konuşulan Dizi ve Yarışmaları Açıklandı: İlk Sırada Hangi Yapım Var?

Elif
22.09.2022 - 15:26 Son Güncelleme: 22.09.2022 - 17:11

Bu sezon televizyonda birbirinden başarılı diziler ve yarışma programları ekranlara geliyor. Her yapımın ise ayrı bir hayran kitlesi bulunuyor. Diziler ve televizyonlarla ilgili verileri takip eden ADBA, bu hafta sosyal medyada en çok konuşulan yapımları açıkladı. 12 - 18 Eylül arası ekranların en çok konuşulan yapımları arasında hemen herkesin severek takip ettiği dizilerde bulunuyor. Geçen hafta en çok konuşulan yapımlara gelin birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10) Mahkum

10) Mahkum

FOX TV ekranlarında yayınlanan MF İmzalı Mahkum dizisinin başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Onur Tunar, Melike İpek Yalova, Seray Kaya gibi isimler bulunuyor.

9) Senden Daha Güzel

9) Senden Daha Güzel

FOX TV ekranlarında yayınlanan Gold Film imzalı Senden Daha Güzel dizisinin başrollerinde Cemre Baysel, Burak Çelik, Sena Çakır, Ebru Cündebeyoğlu gibi isimler bulunuyor.

8) Destan

8) Destan

ATV ekranlarında yayınlanan Bozdağ Film imzalı Destan dizisinin başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Deniz Barut, Teoman Kumarcıbaşı, Görkem Arslan gibi oyuncular bulunuyor.

7) Gönül Dağı

7) Gönül Dağı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisinin başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Ecem Özkaya gibi oyuncular bulunuyor.

6) Kardeşlerim

6) Kardeşlerim

ATV ekranlarında yayınlanan NG Medya imzalı Kardeşlerim dizisinin başrollerinde Su Burcu Yazgı, Onur Seyit Yaran, Melis Minkari, Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak gibi isimler bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5) MasterChef Türkiye

5) MasterChef Türkiye

TV8'de yayınlanan Acun Medya imzalı MasterChef Türkiye yarışma programı, her gün yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Yarışmanın jüri koltuğunda ise Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna bulunuyor.

4) Yargı

4) Yargı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Yargı dizisinin başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan, Uğur Polat, Onur Duymaz gibi isimler bulunuyor.

3) Gelsin Hayat Bildiği Gibi

3) Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Show TV ekranlarında yayınlana BKM imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Mustafa Açılan, Ayşe Kırca gibi isimler bulunuyor.

2) TozluYaka

2) TozluYaka

FOX TV ekranlarında yayınlanan NTC Medya imzalı Tozluyaka dizisinin başrollerinde Dolunay Soysert, Emre Kınay, Tayanç Ayaydın, Cemre Yılmaz, Ali Öztürk gibi oyuncular bulunuyor.

1) Duy Beni

1) Duy Beni

STAR TV'de yayınlanan Süreç Film imzalı Duy Beni dizisinin başrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Sümeyye Aydoğan, Berk Hakman gibi oyuncular bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KürŞad

Reyting sisteminde bir sakatlık var.. Sosyal medyada bu denli ses getiren yapımların aynı başarıları reytinglere yansımıyor çünkü..