Görüş Bildir
Haberler
Belediyeden 'Dev' Hizmet: Gaziantep'te İndirim Kuponlu Ekmek Dönemi

Belediyeden 'Dev' Hizmet: Gaziantep'te İndirim Kuponlu Ekmek Dönemi

Batuhan
13.04.2022 - 07:48

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odası arasında geçen gün bir protokol imzalandı. Buna göre için ekmekte 1 liralık indirim kuponları hazırlandı. Bu kupon ile 2 lira 50 kuruş olan ekmek 1 lira elli kuruşa satın alınabilecek. Protokol gereği aradaki fark belediye bütçesinden ödenecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü’den Ahmet Kaya'nın haberine göre, eski CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Umut Yılmaz, AKP'nin 20 yıldır iktidarda olduğunu belirterek, “Onlar dağıtılan kartlara ‘İndirim Belgesi' diyor ama bize göre karne” dedi.  Yılmaz, “20 yılı aşkın bir süredir iktidarda olan bir partinin bugün geldiğimiz noktada savaş dönemlerinde yaşanan ekmek karnelerini görmek üzüntü verici” ifadesini kullandı.

"Ramazanda 150 milyon TL'lik gıda paketi yardımı da yapılacak"

"Ramazanda 150 milyon TL'lik gıda paketi yardımı da yapılacak"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise bunun bir karne olduğu iddialarını reddetti ve 126 bin dar gelirli aileye aylık 150 ekmeği 1 TL indirimli olarak vereceklerini söyledi.

Şahin, “Karne, piyasada bulunmayan bir şeyin ne kadar alınması gerektiğine ilişkin sınırlandırma belgesidir. Ekmekte sıkıntı yok. Bizim yaptığımız destektir. Ramazanda 150 milyon TL'lik gıda paketi yardımı da yapılacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
33
29
7
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kadir

Fatma Şahin in samimiyetine hiç inanmıyorum 😏

Zettairei

Aynen, özellikle o tokat mevzusunda hiç istifini bozmadan bir şeyler anlatmaya çalışmasından sonra zerre inancım kalmadı.

rcpbyrm

bizim zamanımızda kuponla ekmek verdiler yeğenim...

Gordon Brown

Yardım edilecek fakir lazım