Görüş Bildir
Haberler
Gaziantep'te Bir Çift, Oğullarıyla Kavga Eden Komşu Çocuğunu Garajda Kıstırıp Dövdü

etiket Gaziantep'te Bir Çift, Oğullarıyla Kavga Eden Komşu Çocuğunu Garajda Kıstırıp Dövdü

Gaziantep'te, Yüksel ve Mehmet K. adındaki bir çift, oğullarının kavga ettiği komşularının 10 yaşındaki oğlu Muhammet Uğur K.'yi yaşadıkları apartmanın garajında tekme tokat dövdü. Yüksel K.'nin saçını tutup tokatladığı çocuğun yüzüne, Mehmet K. terlikle vurdu. Uzun süre devam eden dayak, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.  

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay dün akşam Akkent Mahallesi’nde yaşandı. DHA'nın verdiği bilgiye göre Emine-Kemal K. çiftinin oğulları Muhammed Uğur K.'nin sürdüğü bisiklet komşularının oğlunun bisikleti ile çarpıştı. İki çocuk kavga etti. Daha sonra Muhammed Uğur K., bisikletini bırakmak için evlerinin bulunduğu apartmanın garajına gitti. Ancak burada, kavga ettiği çocuğun annesi Yüksel K. ile babası Mehmet K. tarafından tekme tokat dövüldü. 

Yüksel K. yere düşen çocuğu saçından tutup, tokatladı. Mehmet K. da çocuğun ayağından aldığı terliği yüzüne vurdu. Dakikalarca süren dayak, işten dönen anne Emine K.'nın oğlunu kurtarmasıyla son buldu.

Aile, oğullarını hastaneye götürüp darp raporu aldıktan sonra polise şikayetçi oldu.

O anlar kameralara böyle yansıdı 🎥

"Beni ve oğlumu sesimizi duyan komşular kurtardı"

"Beni ve oğlumu sesimizi duyan komşular kurtardı"

Dayak olayının güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerini izleyemediğini söyleyen Emine K., 'Akşam işten geldiğim sırada küçük kızım kapıda bana, 'ağabeyimi dövüyorlar' dedi.  Bisikletle bahçede oynarken iki arkadaş çarpışmışlar. Arkasından da çocuklar kavga etmişler. Diğer çocuk annesine haber vermiş. Benim oğlum, düştüğü için bisikletini koymak için garaja gidiyor. O anda diğer çocuğun annesi-babası içeri girerek, oğlumu darbediyorlar. Küçük kızım olayı görüp, komşulara sesleniyor, beni görünce bana da söyledi. İçeri girdiğimde çocuğumu darbediyorlardı. Ayırmak için girdim beni de darbettiler. Sesimizi duyan komşular beni ve oğlumu kurtardı. Beni duvara vurdular. Kadın oğlumdan sonra beni saçlarımdan tutarak sürükledi. Geldiğimde çocuğum yerde yatıyordu.  Diyecek bir şey bulamıyorum. Bizi aralamaya gelen kişilere de saldırdılar. Durumdan şikâyetçiyiz. Bunu biz yaşadık, diğer aileler yaşamasın. Polisler görüntüleri almaya geldiğinde ben o ana bakamadım' diye konuştu.

"Bilincimi kaybettim"

"Bilincimi kaybettim"

Başında ve sırtında darp izleri bulunan Muhammet Uğur K. da 'Arkadaşımla ilk önce tartıştık, ben olayı uzatmadım. Çocuk uzatınca annesi koşarak geldi. Küfür etti. Sonra evlerine çıktılar. Ben de garaja bisikletimi koydum. Annesi ve babası bir anda beni karanlıkta dövdüler. Kafama bir şeyle vurunca bilincimi kaybettim. Ayağa kalkıp sersemleyerek dışarı çıktığımda anneme vuruyorlardı. Sırtımda ve göğüs tarafımda ağır bir morluk var. Başımdan darbeler aldım' dedi. 

Olaya müdahale eden komşular ise ailenin kendi çocuklarına zarar vermesinden korktuklarını, aynı ortamda bulunmak istemediklerini ifade ettiler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
242
63
36
11
11
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DR.D

Saçını göstermek günah, ufacık çocuğa tekme tokat girmek günah değil.Di mi kapalı ablacım benim? Amına koduğumun ablacağısı benim?

hülyaa

o çocuğa bu kadar vuracak kadar ne yaşamış olabilirsiniz. lanet gelsin ikinize de

DR.D

Sorsan ikisi de 5 vakit namaz kılıyordur.İLK ÖNCE İNSAN OLUN,SONRA NAMAZ KILIN KILACAKSANIZ

agbb

Gunde 5 vakit namaz kilmasa nasil gider bu vicdansizlikla cennete..