Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Yönetimi Hamzaoğlu'yla Görüşecek

Galatasaray Yönetimi Hamzaoğlu'yla Görüşecek

Enver K.
02.10.2015 - 16:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray yönetimi, talep edilen raporu göndermeyen Hamza Hamzaoğlu'yla yüzyüze görüşme kararı aldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yönetimin kötü gidişe yönelik rapor isteğine olumuz cevap vermesi üzerine deneyimli teknik adamla yüzyüze görüşme kararı çıktı.

NTV Spor'da yer alan habere göre Sarı-Kırmızılı yönetim, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde alınan sonuçlardan sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan takımın son durumu ile ilgili ayrıntılı bir rapor istemişti. Bu durum karşısında yönetimin tavrına tepki gösteren Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, herhangi bir rapor göndermedi.

Galatasaray Yönetimi son haftalarda oynanan kötü futbol nedeniyle Hamza Hamzaoğlu'ndan rapor istemişti. Raporun bugün Hamzaoğlu tarafından yönetime iletilmesi beklenirken tecrübeli teknik adam herhangi bir girişimde bulunmadı. Bunun üzerine 2.5 saat toplantı yapan yönetimden, Hamzaoğlu ile yüzyüze görüşme kararı çıktı.

Sarı kırmızılı yönetim, Genel Sekreter Fatih İşbecer imzalı yazıyı Futbol Direktörü Cenk Ergün'e ulaştırmıştı. Ancak Florya'dan TT Arena'ya beklenen rapor ulaşmadı.

Galatasaray Yönetimi, öğle saatlerinde TT Arena'da toplandı. Talep edilmesine rağmen rapor vermeyen Hamza Hamzaoğlu için bir karar alınmadı. Ancak Sportif AŞ Yöneticisi Mehmet Özbek'in florya'ya gidip Hamzaoğlu ile yüzyüze görüşmesi kararlaştırıldı.

Şu an itibariyle ne yönetimin Hamzaoğlu'nu gönderme kararı ne de Hamzaoğlu'nun istifası olmasa da Florya'da yapılacak görüşmeden sonra nasıl bir karar çıkacağı belirsiz.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın