Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce'den Burak ve Chedjou Açıklaması

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce'den Burak ve Chedjou Açıklaması

Enver K.
17.08.2015 - 18:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulüp Doktoru Op. Dr. Yener İnce, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Sinan Gümüş ve Hamit Altıntop'un sağlık durumu ile ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

İnce'nin futbolcularımızın sağlık durumu ile ilgili açıklamaları şöyle:

Burak'ın maç esnasında ciddi bir sakatlığı oldu aslında. Omzundaki iki eklemden bir tanesinde ufak bir çıkık oluştu. Burak, saha içerisindeki müdahalesinin ardından devam edebildi. Takiben daha sonraki idmanlara da özel bir bandajla çıktı. Bu bir hazırlık maçı, o yüzden de Hamza hocadan riske etmek istemediğimizden oyuncuyu rica ettik. Çünkü ağrıları olacaktır. En azından bu şansımızı puan maçlarında kullanmamızın gerektiğini konuştuk. Sağolsun o da bizi kırmadı.

Burak'ın yanında Chedjou'nun da topuğunda ağrılar var, iğnelerini ayarladık. 3 günlük zamanımız vardı, burayı planlamıştık. Madrid maçı gelince onun için de Hamza hocadan rica ettik. Çünkü önemli maçlarımız var, bunun bir hazırlık maçı olması nedeniyle hakkımızı burada kullanalım istedik. Chedjou'ya da özel bir tedavi yaptık, İstanbul'da bıraktık.

Onun dışında Semih, önümüzdeki iki üç gün içerisinde tam anlamıyla dönmüş olacak. Sinan'da ciddi yol aldık o da iyi durumda. Saha içi topla çalışmalara başladık.

Hamit bizi şaşıracak kadar hızlı gidiyor. Onunla da saha içi çalışmalara başladık. Onun dışında da takımda bir sıkıntımız yok.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın