Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Müthiş Zafer

Galatasaray'dan Müthiş Zafer

Fatih
16.01.2015 - 22:31 Son Güncelleme: 16.01.2015 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray, Sırp taraftar Marko Ivkovic'in İstanbul'da öldürülmesinden sonra oynanan ilk maçta Kızılyıldız'ı Belgrad'da 74-65 mağlup etti.

Euroleague Top 16 E Grubu mücadelesinde ilk çeyreği 21-19 önde tamamlayan Galatasaray Liv Hospital, soyunma odasına 35-33 geride girdi. İyi savunma yaptığı üçüncü çeyreği 51-47 önde kapatan sarı kırmızılı ekip, son 10 dakikada daha da rahatladı ve salondan 74-65 galip ayrıldı.

Galatasaray böylece üçüncü maçında ikinci galibiyetini aldı. Kızılyıldız'ın ise henüz galibiyeti bulunmuyor.

Belgrad'daki Kombank Arena'da oynanan maça Galatasaraylı taraftarlar alınmadı. Maçta bin 500 polis görev yaptı. Tribünlerle saha arasına sık aralıklarla güvenlik görevlileri yerleştirildi.

Tribünleri dolduran 20 bin Sırp taraftarın çoğu, İstanbul'da öldürülen Marko Ivkovic'in fotoğrafının bulunduğu siyah tişörtler giydi. Isınmaya çıkan Galatasaraylı oyuncular yuhalandı ancak oyunculara herhangi bir fiziksel müdahale olmadı. Karşılaşmanın başında tüm tribünlerde, 'Yaşıyorsun' yazılı dövizler açıldı.

Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman salona girdiğinde bazı taraftarlar küfürlü tezahüratta bulunup sahaya yabancı madde attı.

Aljazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/ola...

Galatasaray'a Çirkin Taciz

Kızılyıldız taraftarları, temsilcimiz Galatasaray'ın benchinin bulunduğu bölgeye domuz parçası koyarak çirkin bir eyleme imza attılar.

THY Eurolegue TOP 16 E Grubu'nda Galatasaray, Kızılyıldız ile deplasmanda karşılaştı. İstanbul'da oynanan maçta bir sırp taraftarın çıkan olaylarda öldürülmesi nedeniyle oldukça gergin bir atmosferde oynanan maçta, Sırp ekibinin taraftar grubu Delije, sarı-kırmızılı temsilcimize çirkin bir tacizde bulundu.

Koç Ergin Ataman ve ekibimizin yer aldığı banchin bulunduğu bölgeye bırakılan bir domuz parçası, saha görevlileri tarafından fark edildi. Duruma müdahale eden temizlik görevlileri, Domuz parçasınını kulübenin olduğu bölgeden uzaklaştırdılar.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/galatasaray...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0