Görüş Bildir
Haberler
Futbol Tarihinde Rekor Bonservis Bedeli İle Transfer Edilen Futbolcular!

Futbol Tarihinde Rekor Bonservis Bedeli İle Transfer Edilen Futbolcular!

Bahadır
27.10.2022 - 15:27

Transfer dönmelerinde kulüpler istedikleri futbolcuları almak için birbirileri ile yarışırken futbolcular için ödenen bonservis ücretleri de futbolseverler tarafından zaman zaman eleştirilebiliyor. Biz de sizler için futbol tarihinde tek seferde en çok bonservis bedeli ödenen futbolcuları derledik. Sizce bu futbolcular ödenen bonservis ücretini hak ediyorlar mı? Gelin birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11 - Luis Suarez

11 - Luis Suarez

Ajax'tan transfer edildikten sonra Liverpool ile birlikte büyük bir yükselişe geçen Uruguaylı golcü, 2014 yılında 81.72 milyon Euro bedelle Barcelona'ya transfer oldu.

10 - Romelu Lukaku

10 - Romelu Lukaku

Everton'ın 10 numarası 2017 yazında 85 milyon Euro karşılığında Manchester United'a transfer oldu.

9- Gonzalo Higuain

9- Gonzalo Higuain

Real Madrid kariyerinden sonra Napoli ile anlaşan Arjantinli golcü, 3 yıllık Napoli kariyerinden sonra 90 milyon Euro bedelle Juventus'a transfer oldu.

8 - Cristiano Ronaldo

8 - Cristiano Ronaldo

Manchester United forması ile büyük başarılara imza atan Cristiano Ronaldo, 2009 yılında İspanyol devi Real Madrid'e transfer oldu. Real Madrid bu transfer için İngiliz kulübüne 94 milyon Euro ödedi.

7- Gareth Bale

7- Gareth Bale

Tottenham'ın o zaman için en yetenekli oyuncularından olan Bale, 6 senelik Tottenham kariyerini 2013 yılında noktaladı. Real Madrid ile anlaşan Bale, 101 milyon Euro karşılığında İspanyol ekibe katıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 - Dembele

6 - Dembele

Dortmund'un Fransız yıldızı Dembele, 2017 yılında 20 yaşındayken 102 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer oldu.

5 - Paul Pogba

5 - Paul Pogba

Manchester United altyapısına transfer olan Paul Pogba, 2012 yılında takımdan bedelsiz ayrıldı ve Juventus'a katıldı. Juventus'ta gösterdiği performans ile Manchester'ın tekrar dikkatini üzerine çeken İtalyan orta saha, 2016 yılında İngiliz ekibine geri döndü. Juventus bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Pogba'yı 4 sene sonra eski kulübüne 105 milyon Euro bedelle sattı.

4 - Joao Felix

4 - Joao Felix

Benfica'nın Portekizli genç yıldızı Joao Felix, Benfica A Takımı'ndaki bir sezonun ardından 2019 yazında Atletico'ya transfer oldu. Atletico Madrid bu transfer için Benfica'ya 127 milyon Euro ödedi.

3 - Philippe Coutinho

3 - Philippe Coutinho

Liverpool'da oynadığı süre boyunca oyunu ile herkesin beğenisini toplayan Brezilyalı oyuncu, 2018 yılında 135 milyon Euro bonservisle Barcelona'ya transfer oldu.

2 - Kylian Mbappe

2 - Kylian Mbappe

Monaco ile yıldızı parlayan Mbappe, gösterdiği müthiş performansla tüm futbol dünyasının dikkatini çekti. Fransız golcü 2018 yılında 180 milyon Euro bedelle Paris Saint Germain'e transfer oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 - Neymar

1 - Neymar

2013 yılında Santos'tan Barça'ya transfer olan Neymar, 4 senelik İspanya kariyerinden sonra Fransız temsilcisi Paris Saint-Germain'e transfer oldu. Paris ekibi nu transfer için Barcelona'ya 222 milyon Euro ödedi. Bu bonservis bedeli aynı zamanda futbol tarihinde bir futbolcu için ödenen en yüksek bonservis bedeli oldu.

İlginizi Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın