Görüş Bildir
Haberler
Futbol Efsanesi David Beckham'ın Efsanevi Değişimi

etiket Futbol Efsanesi David Beckham'ın Efsanevi Değişimi

Dr. Sevgi Ekiyor
07.12.2023 - 21:50 Son Güncelleme: 08.12.2023 - 12:06

David Beckham 48 yaşında olmasına rağmen, kırlaşan sakalı dışında neredeyse hiç yaşlanmamış ve kariyerinin başlangıcındaki kadar genç ve dinamik görünüyor.

Hiçbir zaman işlem yaptırdığını itiraf etmese de birçok kişi onun genç görünümünü kırklı yaşlarına kadar sürdürmesine yardımcı olduğu konusunda şüpheci.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatta geçtiğimiz yıllarda yüzüne asla botoks enjekte etmeyeceğini ve "zarif bir şekilde yaşlanmak" istediğini söylemiş.

Hatta geçtiğimiz yıllarda yüzüne asla botoks enjekte etmeyeceğini ve "zarif bir şekilde yaşlanmak" istediğini söylemiş.

Ama gelgelelim eski fotoğraflarıyla şu anki halini kıyasladığımızda net bir şekilde; saç ekimi, baby botoks, orta yüz dolgusu, diş estetiği, yüz aşıları yaptırdığını görebiliyoruz.

Eski yıllardakine oranla son zamanlardaki fotoğraflarında kaz ayağı çizgileri daha az belirgin, alnında çok fazla hareket görünmüyor; bunun sebebi baby botoks yani mimikleri kaybetmeden, son derece doğal bir şekilde yüze daha dinamik bir ifade efekti verilebilen bir botoks tekniği. Bu teknik sayesinde hiç botoks yaptırmadığınızı söyleyebiliyorsunuz ve karşınızdaki uzman olmadığı sürece anlaşılmıyor.

Bir diğer uygulama olan dermal dolgu maddeleri yanaklarını daha kalkık ve dolgun hale getirmiş.

Eski yıllardaki fotoğraflarında yüzü daha ince görünüyor ve yaşlanmanın en bilinen ortak özelliği yanaklarınızdaki doğal yağ kaybıdır.

Eski yıllardaki fotoğraflarında yüzü daha ince görünüyor ve yaşlanmanın en bilinen ortak özelliği yanaklarınızdaki doğal yağ kaybıdır.

Bunun önüne geçmek için Beckham biraz müdahalede bulunmuş.

David Beckham’ın eski fotoğraflarını incelediğimizde androgenetik alopesi yani erkek tipi dökülme yaşadığını da rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu durum 60 yaş öncesi erkeklerin %50'sini etkiler. Genellikle saç çizgisinde gerileme ve taçta incelmeye neden olur. Daha sonra tüm saç derisini etkileyecek şekilde gelişerek sadece saç derisinin arka ve yan kısımlarındaki kılları bırakır.

Traksiyon alopesisi de David Beckham'ın saç dökülmesine de katkıda bulunan bir faktör olabilir. Bu durum, saçların örgü, at kuyruğu ve topuz şeklinde sıkı bir şekilde bağlanmasıyla ortaya çıkar. Genellikle şakaklarda ve saç çizgisinde gerginliklere neden olur. Zamanla gerginlik saç köklerinin zayıflamasına neden olur.

Profilden David'in saçını karşılaştırdığınızda saç çizgisindeki çekilmeyi net bir şekilde görebiliyorsunuz.

Elbette Beckham’ın genç kalmasının en büyük sebeplerinden biri de sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz.

Elbette Beckham’ın genç kalmasının en büyük sebeplerinden biri de sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz.

Mesleğinin de verdiği gereklilik sebebiyle senelerce sporla haşır neşir olması bu yaşında böyle iyi gözükmesine oldukça katkı sağlamış.

Gelelim, Beckham'ı Netflix'te izlerken herkesin hayran kalmadan edemediği gülümsemesindeki dönüşüme. Beyazlatmadan kaplamalara kadar, işte David Beckham'ın dişlerine yaptıkları;

David Beckham her zaman son derece çekici bir adam olmasına rağmen, gençlik yıllarına ait görüntülerde gülümsemesi çok daha az “Hollywood Smile’a’’ benziyordu, oysa şimdi bir film yıldızının gurur duyacağı parlak beyaz bir gülümsemeye sahip.

David Beckham'ın dişleri daha düz ve daha beyaz olmasına rağmen hâlâ ergenlik yıllarındakine benzer bir şekle sahip, bu nedenle beyazlatma ve estetik kaplama yaptırmış olması daha muhtemel.

LinkedIn

Instagram

Facebook

TikTok

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
6
3
3
1
0
0