Görüş Bildir
Haberler
Fulya Zenginer Anne Oluyor: Fulya Zenginer Kimdir, Kaç Yaşındadır, Kimle Evli?

Fulya Zenginer Anne Oluyor: Fulya Zenginer Kimdir, Kaç Yaşındadır, Kimle Evli?

Ünlü oyuncu Fulya Zenginer verdiği müjde ile gündemde. Instagram hesabından açıklamada bulunan Fulya Zenginer, hamile olduğunu duyurdu. Zenginer; “Ailenin yeni üyesi yükleniyor... Uzun zamandır fotoğraflarımda tek başıma değildim ve bunu sizinle paylaşmak için kendisinin biraz daha büyümesini bekliyordum. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, içimde kalbinin attığını öğrendiğimden beri hayat çok beklenmedik ve çok güzel.' açıklamasında bulundu. Peki, Fulya Zenginer kimdir, kaç yaşındadır? Fulya Zenginer kimle evli? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada takipçileriyle soru cevap yapan ve samimi açıklamalarda bulunan Fulya Zenginer, bu sefer de hamileliği ile gündemde. Güzel oyuncu, yakın zamanda anne olacağını duyurdu. İşte Fulya Zenginer’in hayatı ve rol aldığı yapımlar…

Fulya Zenginer Kimdir?

Fulya Zenginer Kimdir?

21 Temmuz 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Fulya Zenginer, ilk ve orta okulu Zeytinburnu Nuri Paşa İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimini Bakırköy Lisesi'nde tamamladı. Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde okudu.

İlk rolünü Star TV'nin 2006 yapımı İki Aile dizisinde oynadı. Kanal D'de Küçük Kadınlar dizisinde Yeliz'i canlandırdı. Daha sonra Tövbeler Tövbesi'nde Fidan'ı canlandırdı.

Cine5'te yayımlanan Dizi Magazin'de konuk sunuculuk yaptı. Ayrıca 2009 yılında bir içecek ve GSM firmasının reklamında oynadı. Benim İçin Üzülme dizisinde Buke karakterini canlandırdı.

Fulya Zenginer, 2019 yılında Kuntay Tarık Evren ile dünya evine girmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın