Görüş Bildir
Haberler
Flörtümle Konuşabilecek Konum Kalmadı Diyenlerin İmdadına Yetiştik! Sizin İçin 10 Konu Önerisiyle Geldik

etiket Flörtümle Konuşabilecek Konum Kalmadı Diyenlerin İmdadına Yetiştik! Sizin İçin 10 Konu Önerisiyle Geldik

pondsjournal
24.08.2024 - 23:46

Ondan çok hoşlanıyorsan ama sohbeti nasıl devam ettireceğin konusunda problemler varsa seni çok mutlu edecek bir içerik fikriyle geldik! 

Detaylar için kaydır bakalım. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Çocukluk anılarınızı paylaşın.

Birbirinizin çocukluk hallerini hiçbir zaman öğrenme imkanınız olmayacağı için sizin için önemli olan anları flörtünüze anlatabilirsiniz. Hem küçük yaşlardaki siz hakkında bir fikri olur hem de çocukluk yıllarınıza ait ortak noktalar bulabilirsiniz.

2. Tarihi karakterlerden bahsedin.

Tarih konusunda meraklı biri olmanıza gerek yok. Hayatını araştırmayı sevdiğiniz ya da ilginizi çeken bir tarihi karakterden bahsetmek, flörtünüzün dikkatini çekebilir. Bunu bir deneyin bakalım!

3. Genel olarak ortak ilgi alanlarınızı düşünün...

Ortak ilgi alanlarınızı keşfetme sürecinde sıkıntı çekiyorsanız sizi bir araya getiren şeyin ne olduğunu düşünün ve o konu üzerinden ilerleyin. Örnek olarak, iş yerinde tanıştıysanız neden bu işi seçtiğinizi anlatıp fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

4. Gezmek istediğiniz yerlerden bahsedin.

Gelecekte gezmek, görmek istediğiniz yerler varsa bunlardan bahsedin ve flörtünüze de fikrini sorun. Gelecekte deneyimlemek istediğiniz yerler sizin hakkınızda güzel tüyolar barındırabilir. Bu fırsatı değerlendirin!

5. İşin içinden çıkamayacağı sorular sorabilirsiniz!

İşi eğlenceli hale getirmeyi seven bir yanınız varsa flörtünüze hayal gücünüzü zorlayıp ilginç sorular sorabilirsiniz. Bu hayali senaryolar iletişiminize renk katabilir. Örnek olarak, 'Bir kediye dönüşsem, beni sokakta gördüğünde tanır mıydın?'' gibi...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Film sohbetlerinin tadına doyum olmaz...

İzlediğiniz filmlerden en favori olanlarını seçin ve flörtünüzün de izlemesini rica edin. Daha sonra filmde ilginizi çeken ortak noktalar üzerinde saatlerce sohbet edebilir hatta birlikte izleyeceğiniz filmlerin listesini yapıp daha keyifli hale getirebilirsiniz.

7. Burçlarınızın uyumuna bakabilirsiniz.

Astroloji herkesin ilgisini çeken bir konu olmasa da flörtünüzle uzun uzun sohbet edebileceğiniz bir konu olduğunu söylemek pek de yanlış olmaz... Burcuna göre birbirinizi analiz etmeniz, yorumlamanız hatta eleştirmeniz bile çok tatlı bir muhabbete dönüşebilir.

8. Evrensel sorunlar hakkında görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Toplumsal adalet, eşitlik, insan hakları veya güncel haberler hakkında flörtünüzle düşüncelerinizi paylaşmak, birbirinizi daha iyi tanımanızı sağlar. Olaylara verdiği tepkiler veya neden böyle düşündüğünü size anlatması da derin sohbetlerin kapısını aralar.

9. Evcil hayvanınız iyi bir konu olabilir!

Evcil hayvanlarınız hakkında konuşabilir, favori hayvanınız veya neden bir evcil hayvanınız olduğu hakkında sohbet edebilirsiniz. Bu konu hakkındaki deneyimleriniz ortak yönlerinizi ortaya çıkarabilir ve belki de flörtünüzün de bir evcil hayvanı olmasını sağlarsınız!

10. Tabii ki aşka giden yol yine mideden geçiyor!

Eğer flörtünüzün de yemek yemeyi sevdiğini biliyorsanız işte size fırsat! Favori restoranlarınızı, geleneksel yemek tariflerinizi veya damak zevkinizden bahsedin. Sohbet ilerlerse sevdiğiniz bir yere gitmeyi de teklif edebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın