Görüş Bildir
Haberler
Fiyat Performans Bluetooth Kulaklıklar: 1500 TL ve Altı Kablosuz Kulaklık Önerileri

Fiyat Performans Bluetooth Kulaklıklar: 1500 TL ve Altı Kablosuz Kulaklık Önerileri

Bahadır
19.02.2023 - 15:53

Hızla gelişen teknolojilerle birlikte kulaklık piyasasında da ciddi gelişmeler yaşanıyor. Birçok marka, yeni bluetooth teknolojisine sahip kablosuz kulaklıklarını kullanıcıların beğenisine sunuyor. Kablosuz kulaklık modellerinin sayısındaki artış ise kullanıcıları karar vermekte zora sokuyor. Peki hem bütçeye uygun hem de yüksek performansı beraberinde getiren bluetooth kulaklıklar hangileri? Gelin hep birlikte bakalım. 

“Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

*Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bluetooth kulaklık önerileri

Bluetooth kulaklık önerileri

Günümüzde birçok teknoloji kullanıcısı, kablolu kulaklık devrini sona erdirdi. Uzun zamandır hayatımızda olan kablosuz kulaklıklar, ciddi ilgi görmekte. Bu ilgi karşısında teknoloji markaları da hem fiyat hem de performans açısından birbirleriyle yarışıyor. Bu haberimizde sizler için 1500 TL'yi aşmayan kablosuz kulaklık önerilerinde bulunduk. İşte 1500 TL ve altına tercih edilebilecek kablosuz kulaklıklar.

JBL T500 BT

JBL T500 BT

Ses teknolojileri denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan JBL, T500BT modeli ile karşımızda. Kulaklık, uygun fiyatı ve şık tasarımı ile en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. T500 BT'de JBL'in neredeyse tüm kulaklıklarında da görebileceğimiz Pure Bass özelliği mevcut. Kulaklık, Pure Bass özelliği ile size daha net bir bass deneyimi sunuyor. Üzerinde bulunan tuşlar sayesinde hem müzik kontrolü yapabiliyor hem de telefonunuza gelen çağrılara ulaşabiliyorsunuz. 16 saatlik pil ömrüne sahip ürünün tam şarj süresi ise 2 saat. T500 BT'yi 5 dakikalık bir şarj ile 1 saat kullanmak da mümkün.

Fiyat:  710-900 TL

Buradan satın alabilirsiniz 

Xiaomi Earbuds Basic 2

Xiaomi Earbuds Basic 2

Çin merkezli telefon üreticisi Xiaomi'nin ürünü Earbuds Basic 2, oldukça bütçe dostu, tam bir fiyat performans ürünü diyebiliriz. IPX4 koruma sınıfı ve pasif gürültü önleme özelliğine sahip kulaklık, 4 saate yakın bir kullanım süresi sunuyor. Sahip olduğu mikrofonla beraber kulaklık üzerinden hem çağrı yanıtlama hem de Google ve Siri asistanlarına erişim sağlayabiliyorsunuz.

Fiyat: 170-300 TL

Buradan satın alabilirsiniz 

Sony WH-CH510

Sony WH-CH510

Japonya'nın köklü şirketi Sony'nin WH-CH510 modeli, kulaküstü kablosuz tercih edenler için en iyi seçeneklerden biri olabilir. 35 saate kadar pil ömrü olan cihaz, 10 dakikalık şarj ile 90 dakikalık kullanıma imkan tanıyor. Kompakt ve hafif kulaklık başlıkları sayesinde taşınabilirliği de oldukça kolay. 30 mm Sürücü Birimi ile gelen kulaklıkla çok daha fazla ayrıntıya duymak da mümkün. Üzerinde yer alan tuşlarla birlikte telefondaki sesli yardımcılara bağlanabilir, yol tarifi alabilir, müzik çalabilir ve kişilerinizle iletişim kurabilirsiniz. 

Fiyat: 800-1000 TL

Buradan satın alabilirsiniz 

Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds 2

Akıllı telefon üreticisi Samsung'un ürünü Galaxy Buds 2, tasarımı ve renk seçenekleriyle dikkat çeken kablosuz kulaklıklar arasında yer alıyor. Üzerinde yer alan dokunmatik yüzeylerle tek dokunuşla parçayı oynatma veya duraklatma, çift dokunmayla sonraki parçaya, üç kez dokunmayla önceki parçaya geçiş yapma mümkün. Ürün, şarj kutusuyla birlikte toplam 29 saatlik bir kullanma süresi sunabiliyor. Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip cihaz olan bu özellikle birlikte sesin iyileştirilmesi ve dış ortam seslerinin engelleme konusunda büyük bir artıyla ön plana çıkıyor. 

Fiyat:  1500 TL 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Huawei FreeBuds SE

Huawei FreeBuds SE

Huawei FreeBuds SE, ergonomik tasarımı ve farklı tarzdaki renk seçeneği ile göze çarpan kablosuz kulaklıklardan. 10 mm dinamik sürücü tercih edilen cihazda güçlü ses kalitesinin yanında çevresel gürültü engelleme (ENC) de yer alıyor. Tam şarjlı kutusu ile 24 saat müzik çalma sağlayabilen FreeBuds SE, bir çift tam şarjlı kulaklık ile de 6 saat kesintisiz müzik çalabiliyor.

Fiyat: 650 - 850 TL

Buradan satın alabilirsiniz

JBL Tune 230NC

JBL Tune 230NC

JBL'in en çok tercih edilen kablosuz kulaklıklarından biri olan 230NC, beyaz, krem, mavi ve siyah olmak üzere dört farklı renkte karşımıza çıkıyor. Dokunmatik yüzeyleri sayesinde birçok fonksiyona kulaklık üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Şarj kutusunun üzerinde bulunan pil durum göstergesi, şarj kutusunun pilini merak edenler için büyük bir kolaylık. Gürültü engelleme özelliği de bulunan cihazın ses ve bass kalitesi de oldukça tatmin edici. Toplam kullanım süresi 40 saat olan kulaklığın şarj olma süresi ise 2 saat.

Fiyat: 1500 TL

Buradan Satın Alabilirsiniz

İlginizi çekebilir ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın