Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Gökhan Töre Gitmek İsterse Satarız"

Fikret Orman: "Gökhan Töre Gitmek İsterse Satarız"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Gökhan Töre'nin satılıp satılmayacağı konusuna açıklık getiren Orman, 'Gökhan Töre bizim 'mutlaka satalım' dediğimiz bir oyuncu değil. Değer verdiğimiz bir isim, ancak kendisi gitmek isterse satarız.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basın mensuplarıyla sohbet eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, oyuncu satmadan bonservisli futbolcu alamayacaklarını belirterek, UEFA'nın denetimini şansa çevirdiklerini dile getirdi.

Fair play kurallarından dolayı daha titiz davrandıklarını vurgulayan başkan Orman, 'Bu kurallar olmasa daha çok para harcayabilirdik. UEFA denetimi Beşiktaş için büyük bir fırsat oldu. Uygulanan kurallar bizi daha çok araştırmaya, daha sıkı pazarlık yapmaya yöneltti.' diye konuştu.

Transfer çalışmalarını Finansal Fair Play'in izin verdiği ölçüde sürdürdüklerini belirten siyah-beyazlı kulübün başkanı, şunları kaydetti:

'Gündemimizde birçok oyuncu var ama kimse büyük beklentiler içine girmemeli. UEFA'nın çok sıkı denetimi altındayız. Oyuncu satmadan bonservis parası ödeyerek futbolcu transfer edemeyiz. Geçen sezon Demba Ba, Atınç Nukan ve Ersan Adem Gülüm'ü sattık. O yüzden rahattık. Ama mayıs ayında UEFA geçen sezonun defterini kapattı. Bu sezon yeni bir defter açtı.'

"Gitmek isterse satarız"

"Gitmek isterse satarız"

Beşiktaş'ın transfer gündemine de açıklık getiren Fikret Orman, Gökhan Töre'nin satışa çıkarılan bir oyuncu olmadığının altını çizerek, 'Gökhan Töre bizim 'mutlaka satalım' dediğimiz bir oyuncu değil. Değer verdiğimiz bir isim, ancak kendisi gitmek isterse satarız. Gelen son teklif satın alma opsiyonlu kiralamaydı. Bunu kabul etmedik ve konuyu kapattık. Bizim transfer döneminde önceliğimiz şampiyon kadromuzu korumak. Seneye Aras Özbiliz gelecek. Ondan da ümitliyiz.' ifadelerini kullandı.

Başkan Orman, takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Ukraynalı kaleci Boyko'nun bir yere gitmek istemediğini anlatarak, 'Zaten bizim de 'düşünelim' diyeceğimiz bir teklif yok.' değerlendirmesinde bulundu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın