Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Çatı Önümüzdeki Hafta Sonu Bitmiş Olacak"

Fikret Orman: "Çatı Önümüzdeki Hafta Sonu Bitmiş Olacak"

Enver K.
08.11.2015 - 13:31

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yapımı devam eden Vodafone Arena'da çatının kaldırılmasına başlandığını hatırlatarak, 'Önümüzdeki hafta sonu bitmiş olacak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaşlılar Derneği tarafındanÇanakkale'nin Biga ilçesinde bir otelde düzenlenen yemeğe katılan Orman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın sıkıntılarının çok olduğunu, bu nedenle de çok çalışılması gerektiğini söyledi. 

Çalışırken temsil işlerinde zorlandıklarını anlatan Orman, 'Beşiktaş'ın 170'e yakın derneği var. Her dernekte etkinlikler oluyor. Sadece Türkiye'de de değil, Avustralya'daki, Amerika'daki derneklerinde etkinliklerine katılmaya çalışıyorum. Güney Afrika'da da Beşiktaşlılar Derneği'ni açtık. İngiltere için 'Güneş batmayan imparatorluk' derlerdi, güneş batmayan kulübüz hamd olsun' ifadelerini kullandı.Yapımı süren Vodafone Arena hakkında değerlendirmede bulunan  başkan Fikret Orman, inşaatın tüm hızıyla devam ettiğini aktararak, şöyle konuştu:

'Evet zorlanıyoruz...'

'Çatı kalkmaya başladı, önümüzdeki hafta sonu bitmiş olacak. Niyetimiz en kısa sürede bitmesi. Bu sezon şampiyonluk kupasını Vodafone Arena'da kaldırmak istiyoruz. Allah nasip etsin. Şehrin dokusunu bozmayan, Türkiye'ye bir anıt eser kazandırmış olacağız. Biraz geç olsun ama temiz olsun. Hayırlısı ile açalım istiyoruz. Bütün maçlarını dışarıda oynayıp,  taraftarlarımızdan gerekli geliri sağlayamayıp,bununla beraber 120  milyon dolarlık bir yatırım yapmak zor. Bir yandan borçlarınızı ödeyin, bir yandan yatırımınızı, stadyumu yapın... Zorlanıyoruz ama Allah'a hamdolsun insanların duaları ile buraya geldiğimizi düşünüyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Organizasyonda, iki gün önce doğum günü olan başkan Orman için pasta kesilirken, dernek yöneticileri tarafından kıspet hediye edildi. Yemeğe Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, belediye meclis üyeleri ile Biga Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Süleyman Karaca ve Beşiktaşlı taraftarlar katıldı. 

Şampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın