Görüş Bildir
Haberler
Fiat ticari araçlar Mayıs ayında sıfır faizle

Fiat ticari araçlar Mayıs ayında sıfır faizle

Otokatalog
08.05.2014 - 13:35 Son Güncelleme: 08.05.2014 - 13:44

Fiat ticari araçlar Mayıs ayında sıfır faizle

iat Mayıs ayına özel olarak ticari araçlarda “18 bin lira, 18 ay sıfır faiz” avantajı sunuyor. Daha düşük peşinat ödemek isteyenlere “40 bin TL 48 aya kadar yüzde 0.99 faizli” kredi avantajı yer alıyor.

Nakit alımı tercih edenlere ticari araçlarda ilave bin lira indirim yapan Fiat’ın Fiorino modeli 31 bin 960 lira, Yeni Doblo ise 38 bin 510 liradan başlayan fiyatlara satışa sunuluyor.

“2009 Yılının Ticari Aracı” ödülüne sahip olan Fiat Fiorino Combi, standart olarak 1.3 litre hacimli Multijet turbo dizel motor ve 5 ileri vitesli manuel şanzımanla kombine edildi. Fiat Fiorino Combi’nin zengin konfor ve güvenlik donanım özelliklerine ek olarak sunulan standart ekipmanlarıyla da dikkat çeken Fiorino Combi Emotion, Combi versiyonunda olduğu gibi isteğe bağlı olarak Comfort Matic otomatik şanzımana sahip.

Fiat Fiorino Combi Emotion’ın standart donanımında sürücü ve ön yolcu havayastığı, ön yan havayastıkları, EBD destekli ABS, mp3 çalar özellikli radyo-CD müzik sistemi, klima, sesli arka park sensörü, yol bilgisayarı, gövde rengi tamponlar, özel tasarımlı tavan rayları, alaşım jantlar, ön sis farları, sürücü ve yolcu tarafından sürgülü kapılar, yukarı açılan arka kapı, çift parça katlanabilir ve sökülebilir arka koltuklar gibi ekipmanlara yer veriliyor. Bununla birlikte katlanabilir ve zeminde kaybolan ön yolcu koltuğuyla birlikte deri direksiyon simidi üzerinden kontrol edilebilen ve Bluetooth kullanımı sağlayan, USB çıkışlı Blue & Me sistemi opsiyonel olarak sunuluyor.

Fiat’ın Linea, Punto ve Freemont modelleri de avantajlı

Fiat’ın Mayıs fırsatları ticari araç kampanyaları ile sınırlı değil. Mayıs ayına özel olarak 500 ailesi ve Linea modeli de “20 bin TL 2 yıl sıfır faiz” fırsatıyla satılıyor. Daha düşük peşinat ve daha uzun vade ile kredi kullanmak isteyen müşteriler ise “40 bin lira 48 ay yüzde 0,90 faizli kredi” avantajından da yararlandırılıyor.

Nakit alımı tercih edenlere ise ilave 2 bin lira indirim uygulanıyor. Fiat Punto, 34 bin 980, Linea 37 bin 300 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Freemont modelinde “yarısını şimdi öde, yarısını seneye” fırsatı sunulurken 70 bin lira ödeyerek hemen sahip olunabilen bu aracın fiyatının kalan yarısı ise vade farkı olmadan bir sene sonraya erteleniyor.

Fiat ticari araç fiyatları ile ilgili detaylı bilgi için Fiat web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: http://www.otokatalog.com/haber/fiat-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın