Görüş Bildir
Haberler
FETÖ'nün ‘Deniz Kuvvetleri İmamı’ Gözaltında

FETÖ'nün ‘Deniz Kuvvetleri İmamı’ Gözaltında

ATKN
05.09.2016 - 12:35

FETÖ'nün 'Deniz Kuvvetleri imamı' olduğu iddia edilen, daha önce Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Orhan Sipahioğlu gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Gebze Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Orhan Sipahioğlu, İstanbul Beykoz'da gözaltına alındı. 

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında gözaltına alınan Orhan Sipahioğlu, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Deniz Kurmay Binbaşı olan Orhan Sipahioğlu'nun irticacı olduğu iddiasıyla Yüksek Askeri Şura kararıyla ordudan atıldığı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde göreve başladığı ve 2011 yılında Gebze Belediyesi'nde göreve başlayarak başkan yardımcılığı görevinde bulunduğu, geçen yıl eylül ayında ise emekliye ayrıldığı öğrenildi.

Sipahioğlu'nun adını Nurettin Veren açıklamıştı

Sipahioğlu'nun adını Nurettin Veren açıklamıştı

Orhan Sipahioğlu'nun adı, ilk kez Nurettin Veren tarafından açıklanmıştı.

Fetullah Gülen'in eski sağ kolu ve köşe yazarı Nurettin Veren, CNN Türk'te Orhan Sipahioğlu'nun Fethullahçı Terör Örgütü'nün 'Deniz Kuvvetleri imamı' olduğunu öne sürmüştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
9
7
5
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
khanender

vay orospu cocugu vay bu zamana kadar biliyordun da niye sustun he tabi zamanin geldigini anladin hukumetin gözune girip bi makama oturtsunlar degil mi sen... Devamını Gör