Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin İlgilendiği İddia Edilen Rodrigo Becao Kimdir? Kaç Yaşında, Hangi Takımda?

Fenerbahçe'nin İlgilendiği İddia Edilen Rodrigo Becao Kimdir? Kaç Yaşında, Hangi Takımda?

Bahadır
29.05.2023 - 19:56

Süper Lig'de 2022-2023 sezonu bitmeden takımlar transfer çalışmalarına başladı. Gelecek sene kadrosunu büyük ölçüde değiştireceği düşünülen Fenerbahçe'nin İtalya Seri A ekiplerinden Udinese forması giyen Rodrigo Becao ile ilgilendiği öne sürüldü. Peki, Rodrigo Becao hangi bölgede oynuyor, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rodrigo Becao kimdir?

Rodrigo Becao kimdir?

Rodrigo Becao, İtalya Seri A Ligi ekiplerinden Udinese'de forma giyen Brezilyalı futbolcudur. Kariyerine 2017 yılında Brezilya'nın Bahia takımında başlayan Becao, takıma altyapıdan dahil oldu. Bahia ile 11 maça çıkan futbolcu, 2018'de Rusya Premier Ligi ekiplerinden CSKA Moskova'ya kiralık olarak transfer oldu.

Rodrigo Becao hangi takımlarda oynadı?

Rodrigo Becao hangi takımlarda oynadı?

Profesyonel kariyerine Bahia ile başlayan 27 yaşındaki futbolcu, 2018 yılında Rusya Premier Ligi ekiplerinden CSKA Moskova ile kiralık olarak anlaştı. Bir senelik Rusya kariyerinin ardından İtalya Seri A ligi ekiplerinden Udinese, Becao ile beş yıllığına anlaştı. Becao, 2019 yılından beri Udinese forması giymekte. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan futbolcunun takımıyla sözleşmesi Haziran 2024'te sona eriyor.

Rodrigo Becao'nun istatistikleri

Rodrigo Becao'nun istatistikleri

Defans hattında stoper olarak görev alan sağ ayaklı 1,91 boyundaki futbolcu, Bahia ile 11, CSKA Moskova ile 36, Udinese ile de 130 maça çıktı. Brezilyalı futbolcu, bu maçlarda 6 gol 3 asistlik performans ortaya koydu. 

2022-2023 sezonunda Becao, Udinese ile 28 maçta görev aldı ve 2 gol, 1 asist kaydetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın