Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Formda Golcüleriyle Galibiyet Arayacak

Fenerbahçe Formda Golcüleriyle Galibiyet Arayacak

Onedio Medya
25.09.2015 - 13:17

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile 27 Eylül Pazar günü karşılaşacak Fenerbahçe, rakibi karşısında golcü oyuncuların formda görüntüsüne güveniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sezona Avrupa ve Süper Lig olmak üzere 2 kulvardaki mücadeleyle başlayan sarı-lacivertli ekipte hücum hattındaki oyuncular, gol noktalarında katkı verdi.

'Sarı Kanaryalar', 10 resmi maçta şu ana kadar rakip filelere 13 gol atarken, bunların 11'ni hücum hattındaki oyuncuların ayağında kaydetti. Fenerbahçe'de Luiz Nani, Robin Van Persie ve Fernandao'nun yanı sıra takımdan ayrılan Sow, bu gollere imza attı.

Nani, en golcüsü

Fenerbahçe'de, Beşiktaş maçı öncesi en formda görüntüyü Portekizli futbolcu Nani ortaya koydu. 

Sezon başında takıma dahil olan tecrübeli futbolcu, özellikle son maçlarda büyük katkı verdi. Oynadığı son 4 maçta 4 kez gol sevinci yaşayan Nani, son 2 maçta ise üst üste katkı verdi.

Ligde Antalyaspor karşısında takımının 2 golüne imza atarak 2-1'lik galibiyette başrolü oynayan Nani, sarı-lacivertli ekibin aynı skorla kazandığı Bursaspor maçında da katkısını verdi. Nani, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Norveç'in Molde takımıyla yapılan maçta da bir gol attı ancak takımının 3-1 mağlup olmasını engelleyemedi.

Van Persie ve Fernandao da etkili

Sarı-lacivertli ekibin forvet oyuncularından Robin van Persie ve Fernandao da gol yollarında şu ana dek gereken katkıyı verdi.

Zaman zaman yedek kalan bu iki oyuncu, 3'er golle Nani'nin arkasında yer aldı. Sezonun ilk maçlarında daha fazla görev alan Fernandao, ligdeki Eskişehirspor karşılaşmasında gol sevinci yaşadı. Brezilyalı futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde Yunanistan'ın Atromitos ekibiyle İstanbul'da oynanan maçta 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Fenerbahçe, Fernandao'nun skora katkı yaptığı Eskişehirspor maçını 2-0 ve Atromitos mücadelesini de 3-0 kazanmayı bildi.

Yedek kalmaktan şikayetçi olan Van Persie de şans bulduğu anlarda görevini yerine getirmeye çalıştı. Deplasmandaki Atromitos (1-0) maçında ilk gol sevincini yaşayan Hollandalı oyuncu, ligdeki ilk golünü ise Çaykur Rizespor (1-1) ile oynanan maçta kaydetti. Van Persie, yedek başladığı Bursaspor maçında da takımının galibiyet golünü attı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0