Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor

Fatih
14.08.2015 - 20:59 Son Güncelleme: 15.08.2015 - 00:00

Pereira: "Bu kadarını beklemiyordum"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Eskişehirspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'3 puanla başlamak önemliydi, güçlü başlamak istiyorduk. Kendi sahamızda oynadığımız bir maçta 3 puan almayı başardık. harika bir taraftarın önünde oynadık. İnanılmaz bir atmosfer oluşturdular. hayatımda gördüğüm en iyi taraftarın Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyebilirim. Onlar için 5-6 gol atmak isterdik. 2. golden sonra gol atma fırsatları yakaladık ama gol bulamadık. Şu anda ligin başındayız, ileride ritmimizi arttıracağımıza eminim. İlerleyen günlerde daha yüksek dozda pres yapan, daha ritimli bir takım olacağız.'

'Ben büyük destek bekliyordum, evet. Ama bu kadarını beklemiyordum. Gerçekten fantastik, mükemmeldiler. Bana şunu hissettirdiler, biz bu kulüp için her şeyimizi vermek zorundayız. '

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim"

Fenerbahçe'nin, Eskişehirspor'u 2-0 ile geçtiği mücadelede ağları sarsan yeni transfer Fernandao, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'Çok mutluyum. Herkesin benden beklentisinin sürekli goller atmam olduğunu biliyorum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim sahada kaldığım her dakikada. Bütün takımı tebrik etmek lazım. Herkes en iyisini verdi. Kaç gol atarız bilmiyorum, ama hep maksimumuzu sahaya koymaya çalışacağız. Önemli olan takımın kupalar kazanmasına katkı sağlamamız. En önemlisi de bu. Kaç gol attığımız farketmeksizin, bu takıma yardımcı olmak istiyoruz'

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/fernandao-...

Skibbe: "2 dakika içinde maçı kaybetmiş olduk"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Skibbe şunları söyledi:

'Fazla söylenecek bir şey yok. 2 dakika içinde maçı kaybetmiş olduk. O dakikalara kadar iyi mücadele verdik, yaptıkları yoğun baskıya iyi cevap verdik. 25. ile 30. dakikadan sonra biz atağa çıkabildik. 2 tane gol pozisyonuna girdik. İlk yarının son dakikalarında yediğimiz goller maçın skorunu belirledi, bizi kıran nokta orası oldu. İkinci yarıda da gördüğümüz, kırmızı kart ile kalan şansımızı yitirmiş olduk.'

HaberTürk

Kaynak: http://www.haberturk.com/spor/futbol/...

"Kumar oynamıyorum, 100'lerce çocuk okutuyorum"

Hafta içi arabasına kurşun isabet eden Mehmet Topal, yaşanan olayların ardından yapılan yorumlara isyan etti.

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'u 2-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Mehmet Topal şunları söyledi:

3 gün önce Uygar kardeşimle ölümden döndük. Kendimden çok Uygar için korktum. İnsanlar kumar borcu var, mafyayla ilişkisi var diyor. Kumar oynamadım, boş işlerle uğraşmadık. Kumar oynanacak parayla ben 100'lerce çocuğu okutuyorum. O sözleri söyleyenler ile adalet önünde hesaplaşacağız

Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/fu...

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor

Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında Fenerbahçe Eskişehirspor'u Sow ve Fernandao'nun golleriyle 2-0 yendi. Hollandalı yıldız Robin Van Persie 62. dakikada oyuna girdi.

Moussa Sow'un kafa golüyle ilk yarının uzatma dakikalarında 1-0 öne geçen Fenerbahçe, bir dakika sonra Fernandao ile ikinci golü buldu. İlk golün asistini Hasan Ali Kaldırım yaptı; ikinci golün pası ise Diego'dan geldi.

Maçın 58. dakikasında hakem Fırat Aydınus'un sarı kart kararına sinirlenerek topu yere vuran Goran Causic ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol bulunamayınca Fenerbahçe yeni sezonun ilk maçından 2-0 galibiyetle ayrıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ligin ilk haftasında Eskişehirspor karşısında, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında oynanan Shakhtar Donetsk maçına göre takımını iki değişiklikle sahaya sürdü.

Portekizli teknik adam, Ukrayna'da kırmızı kart gören Simon Kjaer'in yerine Senegalli stoper Abdoulaye Ba'ya şans verdi. Geçen sezon İstanbul Başakşehir maçında kırmızı kart gören ve 4 maç ceza alan Caner Erkin’in yerine ise sol bekte Hasan Ali Kaldırım görev aldı.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız transferi Robin van Persie, sakatlığını atlatmasına rağmen hazır olmadığı gerekçesiyle Pereira tarafından yedekte oturtuldu. Hollandalı yıldız 62. dakikada oyuna girdi.

Gökhan Gönül ise sakatlığı nedeniyle kadroda yine yer almadı.

Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan transfer ettiği Ozan Tufan ve Volkan Şen, karşılaşmayı tribünden izledi.

TFF'ye isimleri bildirilmesine rağmen henüz takımla çalışma fırsatı bulamayan iki futbolcu, Eskişehirspor maçını locadan takip etti.

Taraftarlar stadın neredeyse tamamını doldurdu. 40 binden fazla sporsever takımlarına destek oldu.

Karşılaşmayı Eskişehirsporlu yaklaşık 300 kadar taraftar da kendilerine ayrılan tribünde takip etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0