Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Ersun Yanal'a Misilleme

Fenerbahçe'den Ersun Yanal'a Misilleme

Caner
13.08.2014 - 12:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'den Şaşkınlık Yaratan Değişiklik

Fenerbahçe Ersun Yanal'ı kaldırması şaşkınlık yaratıyor.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal krizi dinmek bilmiyor...

Sarı laciverti takımın eski teknik adamının istifa açıklamasının ardından Twitter hesabındaki kupalı fotoğrafı ve 'Fenerbahçe Teknik Direktörü' ibaresini kaldırması başkan Aziz Yıldırım tarafından hedef tahtasına konmasına neden olmuş, Yıldırım Milliyet'ten Tayfun Bayındır'a verdiği röportajda 'Bakın ayrılır ayrılmaz Fenerbahçe logosunu kaldırdı' ifadelerini kullanmıştı.

Ancak başkan Yıldırım'ın Yanal'ı eleştirilmesine neden olan olayın bir benzerini de sarı lacivertli takım yaptı. Ersun Yanal'ın adı istifasının hemen ardından Fenerbahçe resmi internet sitesinden kaldırılırken, düne kadar boş kalan 'Teknik Direktör' kısmı imzanın ardından İsmail Kartal'la dolduruldu.

Fenerbahçe resmi internet sitesinin yaklaşık bir ay önce takımdan ayrılan Salih ve Holmen gibi isimleri hala takımda gösterirken, Ersun Yanal'ın ayrılığını hemen resmi siteye yansıtması eleştiri konusu olurken, bu olayın bir benzeri daha önce de yaşanmıştı.

Sarı lacivertli takım daha önce de Ağustos ayında takımdan ayrılan Özer Hurmacı'nın olduğu takım sayfasından Ekim ayında takımdan ayrılan Alex de Souza'yı çıkartmış, bu durum taraftarların büyük tepkisine neden olmuştu.

Uğur Aktan

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0