Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'de Neşeli İdman

Fenerbahçe'de Neşeli İdman

Enver K.
08.07.2015 - 20:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe akşam antrenmanı ile günü tamamladı.

Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'ndee sürdürdüğü yeni sezon hazırlık kampının 9. gününde, akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile çalışmalarına devam etti.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 17.30’da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Dünkü antrenman maçında görev alan oyuncular antrenmanın ilk bölümünde takımla ısınma çalışmalarına katıldı ve daha sonra rejenerasyon çalışması yaptılar. Diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı antrenmanı pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı. Maçı kazanan takımın oyuncuları objektiflere galibiyet pozu verdi.

Hasan Ali Kaldırım antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Antrenman sonrası Teknik Direktör Vitor Pereira ve bazı oyuncular antrenmanı izleyen taraftarlarla bir araya gelerek imza dağıttı ve fotoğraf çektirdi.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını 9 Temmuz Perşembe günü Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Sabah antrenmanı 10:30, akşam antrenmanı ise 17:30’da başlayacak.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın